GENEL Haber Girişi : 25 Kasım 2018 21:02

Kemal Atabey Hizmet için varım

Kemal Atabey Hizmet için varım
31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlere kısa bir zaman kala aday adaylarında nefesler tutuldu. Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir çok aday adayı arasında en dikkat çeken isim olan Adalet Bakanlığı bünyesinde uzlaştırmacı olarak görev yapan Kemal Ata
Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi'nden Ak Partiden aday adayı olan Kemal Atabey, niyet halis akıbet de inşallah hayır olur dileğinde bulunarak aday adayı olduğunu belirterek, tüm aday adaylarına da başarılar diledi. 
'Bismillah her hayrın başıdır' şiarıyla hareket ettiğini belirten AK parti Ergani Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Atabey, neden aday olduğunu açıkladı. 


Niyet halis akıbet de inşallah hayır olur dileğinde bulunarak, Rabbimin hayırlı neticelerle takdirine, sizlerin de duasına talip olup, neden Aday Adayı olduğumuzu özetle şu şekilde ifade etmek istediğini belirten Atabey, "Diyarbakır ilimizin en büyük ilçelerinden biri olan Ergani ilçemizin kozmopolitik-demografik ve coğrafi konum yapısı itibariyle güçlü bir iktidar partisiyle yönetilmesi halinde daha yaşanabilir bir kent, gelişmekte olan ülkemizin modernitesi ve geleneksel manevi değer paradigmasında ilerleyebilmesi, eğitim seviyesi ile bulunduğu muhitin Güney Doğu ve Doğu Anadolu bölgesi arasında hem iklimsel hem kültürel değerleri ile her tarafında tarihi izleri taşıyan ilçemizin kendine yakışan gelişmişlik seviyesine ulaşması için, mizacım itibariyle ilçeme olan aidiyet duygusunu hat seviyede taşıdığıma olan inancımdan dolayı Aday Adayı oldum" dedi. 



Ergani'nin makus talihine terk etme zarruriyetinden kurtarmak için aday olduğuna da sözlerine ekleyen Atabey, "Ergani özelinde yaklaşık yirmi yıldan beri belediyecilik anlamında ideolojik seçmen tercihini muhafazakar- demokrat kimliğimle değiştirme gayretinde olacağımı,  Türkiye genelinde birçok ilden büyük olan bu ilçemizi makus talihine terk etme zarruriyetinden kurtarmak için, Makam dağına sırtımızı dayayarak maneviyatımızı, Ovaya bakarak ceddimizin İnşa etiği medeniyeti yeniden ihya etmek olgusuyla hertürlü çalışmanın içerisinde olacağımı belirtmek isterim.



Yukarıda zikredilen hususları kendi yaşam felsefemde özümsemiş, insani değerleri bilen, Eğitim seviyem ile ve bu yaşıma kadar inancımı nefsime hakim kılmaya gayret etmeye çalışan, her partinin seçmen kitlesine gönlümü ve soframı açmaya hazır, siyasi veya ticari anlamda eleştirmeye mülahaza edilmemeye özen göstermiş, tabir-i diğerle yeni bir yüz, genç, siyaseti bilen dinamik, etkin, kent-köylü sosyolojisini yaşamış bir aday profili olduğumu düşündüğüm için AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı oldum" diye konuştu. 



Belediye Başkan adaylığının kendisine verilmesi halinde kazanacağını da belirten Atabey, "Görev verilmesi halinde seçimi başarıyla kazanacağımı ifade ederek, en büyük projemiz dürüstlük,samimiyet ve etkin yönetim anlayışıyla hareket etmek olacaktır. Kurumsal profesyonel şehir planlayıcılarının katkısıyla ilçemiz için gerekli tüm çalışmalarının yapılacağını taahhüt ederim.  Şunu da belirtmek isterim ki siyaset arenasında insanların inanmadığı afaki vaatler ile kimsenin aklıyla dalga geçilmemesi gerektiğini düşünerek kişisel taleplerden ziyade kamusal ve toplumsal yaşam alanlarında herkesin faydası olacak işler için tüm benliğimi ortaya koymaya hazır olduğumu ifade etmek isterim. Bu minvalde AK Parti camiası olarak Ergani İlçesini kazanmak istiyorsak, yereldeki parti temsilcileri (İl ve İlçe Teşkilatları) Vicdanınızın sesini dinleyerek bu davanın bayrağını taşıyabilecek ve yarın yüzünüzü ak edecek aday etrafında birleşerek, Ak Parti Genel Merkezimizin doğru karar almasına yardımcı olacağınıza umudum tamdır. Tüm AdayAdayı Arkadaşlarımı saygı ve hürmet ile yadederim" dedi. 



KEMAL ATABEY kimdir? 

Aşağı Kuyulu (Termıla Jirin) köyü-Ergani/DİYARBAKIR doğumlu olan Kemal Atabey,  İlköğretim: Aşağı kuyulu ilköğretim okulu, Ortaöğretim: Diyarbakır İmam Hatip Ortaokulu, Lise: Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi, 1.Üniversite: İktisat Fakültesi-Ekonomi Bölümü, 2.Üniversite: Adalet Meslek Yüksek Okulu, 3.Üniversite: Hukuk Fakültesi, 4.Üniversite: Maliye Yüksek Lisans (Halen devam etmekte). 2018 Yıllı: Adalet Bakanlığı bünyesinde uzlaştırmacı olarak görev yapan Atabey, Milli Eğitim Bakanlığımızın onayı Valiliklerin oluru ile orta öğretim düzeyindeki öğrencilere Manevi Değerler Eğitimi kapsamında Gönüllü Eğitmeni olarak çalışmakta.




İŞ TECRÜBELERİ: 
1998-2003 Tarihleri arasında ERGANİ Ziraat Bankasında yetkili Memur olarak çalıştım 
2003-2018 Tarihleri arasında Diyarbakır ve İlçelerinde Maliye saha Denetim Uzmanı (Gelir Uzmanı) 
Olarak görevlerinde bulundum ve halen devam etmekteyim. 
Memuriyet hayatı ile birlikte kendi köyümde çiftçilik faaliyetleri ile iştigal etmekteyim 
Çalıştığım kurumlar itibariyle hep halk ile iç içe oldum. Kentin ve ilçelerinin insan yapısı ve toplumsal olgularını bizatihi yaşadım. Toplumumuzun baş belası kan davaları ve diğer olaylarında barışçıl yollarla çözülmesinde aktif bulundum. 
 
 
ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.