GENEL Haber Girişi : 04 Ağustos 2019 16:17

KEMAL VAROL, İŞ HAYATININ ZİRVESİNDE

KEMAL VAROL, İŞ HAYATININ ZİRVESİNDE
Aslen Siirtli olan Varol Ailesinin gurur kaynağı İş Adamı Kemal Varol, iş hayatını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Siirt’in köklü ve tanınmış Varol Ailesinin son kuşak temsilcilerinden olan Yalova Beyda Otomotiv Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Var
 OTO İŞLETMECİLİĞİ VE MUHTELİF SEKTÖLERDE FAALİYET GÖSTERİYOR  
 
Siirt’li genç iş adamlarından Kemal Varol, Yalova’da, Oto İşletmeciliği başta olmak üzere, muhtelif sektörlerde faaliyet gösteriyor. Gelecekte Yalova’nın sayılı iş adamları arasına girmesi beklenen genç, başarılı ve dürüst iş adamı, gerek Yalova halkı ve gerekse Yalova’da yaşayan Siirtliler tarafından da bir hayli seviliyor.  
  


Hayırseverliği ile tanınan, düşenin dostu olarak bilinen, güler yüzlü ve pozitif yapısıyla Kemal Varol, iş dünyasının da sevilen, sayılan simaları arasında yer alıyor. Yaptığı yatırımlarla istihdama katkı sağlayan evli ve iki çocuk babası Varol, aynı zamanda son derece hayırsever bir kişiliğe sahip. Yaklaşık 3 yıl önce yerleştiği Yalova’da, bir çok kesimlerin haklı takdirini kazanan Varol, önümüzdeki süreçte daha fazla insana iş olanağı sağlamak ve olabildiğince ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmayı hedefliyor.  
  


Görüşlerini aldığımız Yalova Beyda Otomotiv Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Kemal Varol, şunları söyledi: ‘Cenab-ı Allah; bizlere her türlü imkânları ve lütufları bahşetti. Bizler de öncelikle, Yüce Rabbim’e kul olabilme şuur ve hedefiyle, hayatımızı idame ediyoruz. İnsan olmamızın gereği olarak da, ekonomik durumu elverişli olmayan insanların dertleriyle olabildiğince, hemhal olmaya çalışıyoruz.

 
Doğup büyüdüğüm topraklara ve bu coğrafyanın vefakâr insanlarına ne kadar teşekkür etsem azdır. Siirt, sevginin, muhabbetin, kardeşliğin, yarenliğin kentidir. Ezan’ımız ve Bayrağımız için canımızı bile seve seve feda ederiz. Devletine, Milletine, gelenek ve göreneklerine bağlı insanlarımız, sevgiyi, saygıyı beşeri münasebetlerde göz ardı etmezler. Yüce Rabbimiz, Kitab-ı Mukaddes’te ’Kul Hakkı’nın önemine vurgu yapar. O nedenle Kul hakkı dendiği zaman, bizim için akan sular bile durur. Bizim için olmazsa olmazlardan birisi de, ‘Hayır Duaları’ almaktır’. 
  



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.