SPOR Haber Girişi : 09 Kasım 2019 10:18

Kula´da pazar günü futbol keyfi yaşanacak

Kula´da pazar günü futbol keyfi yaşanacak
10 Kasım Pazar günü üst üste oynanacak olan 3 futbol müsabakası ile Kula´da futbol keyfi yaşanacak.
Manisa Süper Amatör Küme´de mücadele eden Kulaspor, Manisa 1. Amatör Küme F grubunda mücadele eden Kula Ülküspor ve Ege Ulusal Veteranlar Ligi B Grubun
10 Kasım Pazar günü üst üste oynanacak olan 3 futbol müsabakası ile Kula´da futbol keyfi yaşanacak.
Manisa Süper Amatör Küme´de mücadele eden Kulaspor, Manisa 1. Amatör Küme F grubunda mücadele eden Kula Ülküspor ve Ege Ulusal Veteranlar Ligi B Grubunda mücadele eden Kula Masterler takımları, 10 Kasım Pazar günü Jeopark Sentetik Çim Saha´da rakiplerini ağırlayacak. Saat 14.00´da başlayacak olan futbol keyfi, üst üste oynanacak mücadeleler ile 6 saat sürecek.
Manisa Süper Amatör Küme´de mücadele eden Kulaspor, 6. hafta müsabakaları kapsamında evinde Killikspor´u ağırlayacak. Ligde çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunan Kulaspor, 6. hafta müsabakaları kapsamında evinde ağırlayacağı Killikspor mücadelesinden galibiyet alarak moral bulmak istiyor. Son 3 maçında 2 mağlubiyet, bir de beraberlik ile 7 puanla 7´nci sırada yer alan Kulaspor ile 5 maçta sadece bir galibiyet alarak 3 puanla 12´nci sırada yer alan Killikspor, 10 Kasım Pazar günü saat: 14.00´da karşı karşıya gelecek ve mücadeleyi Cemalettin Gündoğdular yönetecek.
Pazar günü oynanacak olan bir diğer müsabaka ise, Manisa 1. Amatör Küme F grubunda mücadele eden Kula Ülküspor, 5. hafta müsabakaları kapsamında saat 16.00´da Demirci Belediyespor´u ağırlayacak. Çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, bir de mağlubiyet alan Kula Ülküspor, 4 maçından sadece birinde galibiyet alarak 3 maçtan mağlup ayrılan Demirci Belediyespor´u evinde mağlup ederek yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyor. Kula Ülküspor 9 puanla 3´üncü sırada yer alırken, Demirci Belediyespor ise 3 puanla 6´ncı sırada yer alıyor. 10 Kasım Pazar günü Jeopark Sentetik Çim Sahası´nda oynanacak mücadele, Kulaspor-Killikspor mücadelesinin hemen ardından, saat 16.00´da başlayacak ve maçı Aziz Özkaya yönetecek.
Pazar günü oynanacak olan mücadeleler kapsamında, kapanış maçını Ege Ulusal Veteranlar Ligi B grubunda mücadele eden Kula Masterler takımı yapacak. Ligin 4. haftasında 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ile mücadele edecek olan Kula Masterler, 1 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan Bodrum Birlik Masterler´ı konuk edecek. Saat 18.30´da başlayacak olan mücadele, pazar günü yaşanacak olan futbol keyfinin son maçı olacak. Jeopark Sentetik Çim Sahası´nda oynanacak olan müsabakayı, Halil Çıkrıkçılar yönetecek.