GENEL Haber Girişi : 26 Mart 2021 21:19

LALE’DEN MÜBAREK KANDİL MESAJI

LALE’DEN MÜBAREK KANDİL MESAJI
Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale,, bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, bütün insanlık aleminin Berat Kandili’ni kutlayan Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, , şu görüşleri dile getirdi: ‘Rahmet, bereket ve mağfiretin müjdecisi Berat Kandili’nin ülkemiz başta olmak üzere, İslam Âlemi ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini, yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (S.A.V.) salâtlar ve selâmlar getirelim, kendisinin şefaatini ümit edelim. Ümmet-i Muhammed olmanın şuurunu bir kez daha tazeleyerek, geleceğe umutla bakalım. Cenabı Allah’a tefekkürde bulunarak ‘Ben kimim, nereden geldim, nereye gidiyorum. Allah’ın benden emirleri nelerdir’ gibi son derece hayati konular başta olmak üzere bütün meselelerde derin düşüncelere girelim, istişarelerde bulunalım. En samimi ve halisane kalp halimizle, Cenabı Hakk’a niyazlarda bulunalım.

Küs ve dargın olanlar unutmasınlar ki, bu görüp görebileceğimiz son kandil olabilir. Bu nedenle hiç vakit kaybeden, gönüller alınmalı, kederli yüzler güldürülmeli, kırgın kalpler Muhammedi güller hediye edilerek kazanılmalıdır. Samimi olarak idrak ettiğimiz bu mukaddes geceyi, belki de hayatımızın son fırsatı olarak değerlendirip, nedamette bulunalım. Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz ve İslam Alemi olmak üzere, bütün dünya insanlarının mübarek Berat Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyorum. Yüce Rabbim’e dualarda buluşmak dileğiyle, başta ülkemiz olmak üzere, insanlık âleminin yaşadığı bulaşıcı salgın hastalıkların bir an öne sona ermesi dileiyle, ömür boyu, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.