GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 22:37

LALE: ‘KATLİAMLARIN SORUMLUSU İSRAİL VE ABD’DİR’

LALE: ‘KATLİAMLARIN SORUMLUSU İSRAİL VE ABD’DİR’
Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı iş adamı İbrahim Lale, İsrail’in bugün yaptığı katliamın vahşet olduğunu belirterek, ‘Siyonist İsrail ve yandaşı ABD bilmelidir ki, bu katliam yanlarına kalmayacaktır’ dedi.
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İbrahim Lale, ‘Masum ve sivil insanların üzerine ağır silahlarla ateş açarak hunharca Mazlum insanları katleden Siyonist İsrail’i kınıyoruz. 
İsrail askerlerinin Filistinlilere ateş açmaları, uluslar arası hukuka aykırıdır. Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti tanınmalıdır. Herkes sussa biz susmayız. Filistin'de Kudüs davasına sonuna kadar sahip çıkacağız. Katliamı kınamak yetmez, adım somut adımlar atmak gerekiyor. Türkiye olarak üzerimize ne düşüyorsa, bundan sonra daha fazlasını da yapacağız.
İslam Âlemi olarak da sessiz kalmamalı ve demokratik bütün platformlarda sesimizi yükselterek, bu zulme kayıtsız kalmamalıyız.
İsrail ve yandaşı ABD, şunu çok iyi bilmelidir ki, savunmasız, masum ve sivil Filistinliler’i katlederek, bir yere varamazlar. 
Yıllardan bu yana, İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında şehit ettiği her bir Filistinli, İsrail'in utanç duvarına eklenen kara bir lekedir. Dünyanın bu sistematik yok etme barbarlığı karşısındaki sessizliği de ayrı bir utanç tablosudur.
Saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli Şehit kardeşlerimize yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret, yaralılara da acil şifalar diliyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.