GENEL Haber Girişi : 26 Ocak 2023 19:13

MANEVİ MÜJDELERLE DOLU, BİR ZAMAN DİLİMİNDEYİZ

MANEVİ MÜJDELERLE DOLU, BİR ZAMAN DİLİMİNDEYİZ
D.BAKIR/ Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
‘Öncelikle halkımızın ve tüm İslam Aleminin, Mübarek Regaib Kandilini kutlar, bu mübarek gecede yapacağınız ibadetler ve duaların kabulünü, Yüce Allah'tan niyaz ediyorum’ diyen Ali Erdem, mesajında şunları söyledi:

‘Bereket ve maneviyatın zirveye çıktığı mübarek üç aylara ulaşmanın heyecanı ve sevincini İslam Alemi olarak yaşamaktayız. Bu önemli geceleri, kalplerimizi İman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmek için güzel bir fırsata dönüştürdüğümüz, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı artırdığımız ve doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde hakkıyla eda etmiş oluruz. Bütün hayatımız boyunca, ‘Kulluk şuuruyla’ hareket ederek, böylesi mukaddes gecelerin feyiz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz.

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V), bu geceye ulaştığında, ‘Allah'ım. Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek olmasını ve bizim Ramazan ayına kavuşmamızı’ nasip eyle diye dualar etmiştir. Bu mübarek gün ve geceleri, Peygamber Efendimizin (S.A.V) bize gösterdiği gibi dua ve ibadet ederek iyi değerlendirebildiğimiz, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde bizim için huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir.

Üç Aylar son derece bereketli maneviyat mevsiminin müjdecisidir. Regaip Kandili, bizlere hayatın sonsuzluk okyanusunda buluşmak üzere akıp gittiğini ve geride sadece, Cenab-ı Allah'ın rızasına uygun hayırlı ve yararlı işlerin kalacağını bir kez daha hatırlatmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandilinin ülkemize bütün İslam alemine hayırlar getirmesini, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.