GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ekim 2023 21:15

Maral ve Azmen ailesinin mutlu günü

Maral ve Azmen ailesinin mutlu günü
Diyarbakır'ın yanı sıra bölge genelinde tanınmış sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiren düğün törenine oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Anasayfa » Gündem

Maral ve Azmen ailesinin mutlu günü

Diyarbakır'ın yanı sıra bölge genelinde tanınmış sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiren düğün törenine oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, muhtelif siyasi parti yöneticileri, her iki ailenin dostları, akrabaları, damat ve gelinin arkadaşları ile sevenleri gibi Diyarbakır'ın tanınmış simaları da düğünde bir araya geldi.

 18:12:14 | 2023-10-24 

 

 

Düğün salonunda düzenlenen bu muhteşem etkinliğe tanınmış iş adamları, kanaat önderleri ve kalabalık bir esnaf topluluğu da katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren bu rüya gibi düğün töreni, yaklaşık binin üzerinde davetli için unutulmaz anlar yaşattı.

Damadın babası Aziz Maral ile gelinin babası Lütfi Azmen, gece boyunca sergiledikleri misafirperverlikle örnek bir ev sahipliği sundular. Konukları kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden Aziz Maral ve Lütfi Azmen, gecenin sonunda yine konukların kapıya kadar eşlik ederek geleneksel konukseverliği en güzel şekilde yansıttılar.



Gecede sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutluluğu ise görülmeye değerdi. Pasta kesme anında oldukça duygulu anlar yaşandı. 



Gelin ve damat pastalarını kesip birbirlerine ikram ederken, konuklar uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler. Ayrıca gelin ve damadın dansları, konuklar tarafından ayakta alkışlandı.



Müzik eşliğinde geçen gecede davetliler, sanatçıların seslendirdiği güzel Kürtçe ve Türkçe parçalara eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadılar. Havai fişekler de geceye ayrı bir renk kattı.




Dillere destan düğün töreninin ardından damadın babası Aziz Maral, tüm davetlilere teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdi. Ayrıca, yanlarında olan herkese şükran duyduklarını ifade eden Aziz Maral, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkürlerini iletti. 



Aziz Maral, "Cenab-ı Allah; razı olsun, bizleri böylesi anlamlı ve özel günümüzde kıymetli zamanlarını ayırarak davetimize katılan değerli misafirlerimizden.



Çok muhteşem bir geceydi. Baran oğlumuz ile Hülya kızımızın bu mutlu gününde bir arada olmanın çifte mutluluğunu yaşadık. Bizleri yalnız bırakmayan gerek siyaset dünyasındaki dostlarımıza, gerek iş dünyasındaki dostlarımıza, bunların yanı sıra eş, dost, arkadaş ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU