GENEL Haber Girişi : 30 Haziran 2019 14:09

MEHMET KAPLAN, GÖREVİNE START VERDİ

MEHMET KAPLAN, GÖREVİNE START VERDİ
Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Federasyonu İl Başkanlığına Mehmet Kaplan getirildi. Diyarbakır’ın tanınmış simalarından, eski siyasetçi ve iş adamı Mehmet Kaplan, Milli Birlik Kardeşliğe Çağrı Federasyonu Diyarbakır İl Başkanlığı görevine start verdi.
Açıklamalarda bulunan Mehmet Kaplan,’ halkımıza ve ümmetimizin hizmetkârı olma yolunda çıktığımız bu kutlu yolculukta, elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. ‘Din, dil, ırk ve parti ayrımı yapmaksızın, Aziz vatanımızın milli menfaatleri doğrultusunda, ortak paydası insan olan herkesle, diyalog kurarak, fikir alış verişinde bulunacak, geleceğimize katkı sağlayacak her türlü projeye destek olacağız. Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu yolculukta, ülkemizin ali menfaatleri doğrultusunda, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden ve incitmeden, her gün biraz daha kendimizi geliştirerek, bilgi ve birikim konusunda, her gün taş üstüne taş koyarak, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.



Bu kutlu davada bütün vatan evlatlarımıza ışık tutmak, ayrıca unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizi, değerlerimizi bizden sonrakilere aktarma noktasında, büyük gayretler göstereceğiz. Milli Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Federasyonumuz’un Genel Başkanı sayın Fatma Coşar hanımefendiye de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bana güvenerek, görevi tevdi eden sayın genel başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber, Peygamberler ve Sahabeler Kenti Diyarbakır İlimize, olabildiğince faydalı olmak şiarıyla, çalışmalar gerçekleştireceğiz. 




Samimi ve ihlaslı bir kalple, gençlerimizin enerjisini, büyüklerimizin tecrübesiyle birleştirip, oluşacak sinerjiyle olabildiğince geniş halk kitlelerine ulaşmaya çalışacağız. Her daim mazlumların yanında, zalimlerin karşısında, devletimizin birer evladı olarak, milletimiz için hayırlı ve uzun vadeli adımlar atmak üzere dava arkadaşlarımızla bu kutlu yola çıktık. Allah; yar ve yardımcımız olsun’. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.