GENEL Haber Girişi : 18 Kasım 2019 23:27

MEMİŞ, LİCE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞܒNE GERİ DÖNDÜ

MEMİŞ, LİCE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞܒNE GERİ DÖNDÜ
D.BAKIR/LİCE- Diyarbakır’ın Lice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, Mehmet Reşit Memiş atandı.
Daha önce yine bu İlçede başarıyla Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmış olan Mehmet Reşit Memiş, bir süre önce alındığı görevine, Mahkeme kararı ile geri döndü.


Lice Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığı süre zarfında, gerek Eğitim camiası ve gerekse velilerin haklı takdirini kazanan ve başarılı icraatlarıyla gönüllerde taht kuran Mehmet Reşit Memiş’in, görevine geri dönmesi, İlçe genelinde sevinçle karşılandı. Diyarbakır İlimiz’in Milli Eğitim camiasında muhtelif kademelerde uzun seneler başarıyla hizmet sunan ve görev yaptığı ilçelerde eğitime sağladığı katkılarla bilinen Memiş, çeyrek yüz yıla varan Eğitim yolculuğuna 1995 yılında başladı.
 
 
 YAKLAŞIK 25 YILDIR SÜREN KUTLU YOLCULUK DEVAM EDİYOR 
 
1995 yılında, Sınıf Öğretmenliği ile başladığı Eğitim yolculuğunda, bir çok eğitim kurumda idareci olarak uzun yıllar başarıyla görev yapan Memiş, son olarak Lice İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmıştı. uzun yıllardır muhtelif kademelerde başarıyla görev yapan Mehmet Reşit Memiş, elde ettiği deneyim ve birikimlerini, görev yaptığı kademelere taşıyarak, hem Eğitim çıtasının yükselmesini sağladı, hem de genç öğretmenlerinin örnek aldığı bir eğitim neferi oldu. 
 
 
NE YAPARSAN YAP ‘AŞK’ İLE YAP BAŞARILARLA DOLU KARİYER YOLCULUĞU 
 
Mehmet Reşit Memiş, 1972 yılında Diyarbakır ili, Hazro ilçesinde dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Hazro ilçesinde tamamladı. 1995 yılında Dicle Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden Mezun olduktan sonra, aynı yıl Diyarbakır İli, Kulp ilçesinde öğretmenlik mesleğine başladı. Diyarbakır ilinin değişik merkez köylerinde öğretmenlik yaptıktan sonra, 2000 yılında Hazro İlçesine Öğretmenevi Müdürü olarak atandı.


 
 Hazro İlçesinde sırasıyla Okul Müdür Yardımcılığı, Okul Müdürlüğü, Öğretmenevi Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yönetici olarak çalışmıştır. Müdürlük Rotasyonu sonucunda Çınar İlçesine atanarak burada başarıyla görev yaptı. Daha sonrasında Diyarbakır ili Çüngüş ilçesine, Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atanan Memiş, Çüngüş Halk Eğitim Merkezi Müdürü iken 2012 yılında Bingöl ili, Kiğı İlçesine Kadrolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
 
 Bingöl ili Kiğı ilçesinden, Diyarbakır İli Bismil İlçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mehmet Reşit Memiş, müteakiben Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesinde Şube Müdürü olarak kısa bir süre görev yaptı. Sonrasında Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Eğitim Uzmanı olarak görev yapmıştır. 
 
 
Ardından Kocaköy ilçesine atanmıştır. Diyarbakır ili Kocaköy ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta iken, Çüngüş ilçesine atanmıştır. Çüngüş’te bir müddet görevde bulundu. Burada yaptığı başarılı çalışmaların ardından, Hazro İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Hazro İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden sonra en son Lİce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştı.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.