GENEL Haber Girişi : 17 Ocak 2020 21:01

MERVETTİN TOSUNLU, BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

MERVETTİN TOSUNLU, BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİ
D.BAKIR- Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) Güneydoğu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu, bir kez daha çocukları sevindirerek, yine gönülleri fethetti.
GÜÇSİYAD Bölge Başkanı hayırsever iş adamı Tosunlu, daha önce yaptığı sürprizi bir kez daha tekrarlayarak, yüzlerce çocuğa çifte mutluluk yaşattı. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Döneminin ilk yarısının son gününde, karnelerini almak üzere okula gelen çocuklar, karşılaştıkları sürprizle çifte mutluluk yaşadılar.

ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ OLDU

Diyarbakır’da bugüne kadar yaptıkları hayır hasenat çalışmalarıyla kısa sürede yediden yetmişe herkesin takdirini kazanan Mervettin Tosunlu, bu defa, minik çocukları sevindirdi. Mervettin Tosunlu, bisküvi, çikolata, çubuk kraker, şeftali suyu, sakız ve çeşitli gıdalardan oluşan kaliteli ürünleri, her çocuk için ayrı ayrı poşetlere bırakıp, Sur ve Bağlar İlçelerimizde bulunan okulların önlerinde çocuklara dağıtılmasını sağladı. Sur İlçesinin yanı sıra, Bağlar ilçesinde de, tam 255 öğrenciye de aynı şekilde hediye paketleri yapılırken, çocukların sevinci görülmeye değerdi.



DAĞITIMI DİYARBAKIRLILARIN DERMANBABA’SI YAPTI

Diyarbakır’ın tarihi ilçesi Sur ve Bağlar İlçesindeki dağıtımı yapılan gıdaları Bölge halkının ‘Derman Baba’ unvanıyla hitap Yılmaz Acu organize ederek, Başkan Tosunlu ile birlikte minik gönülleri, bir kez daha fethetmeyi başardılar. GÜÇSİYAD Başkanı Tosunlu’nun hazırlattığı paketleri minik öğrencilere dağıtan Derman Baba Yılmaz Acu, ‘GÜÇSİYAD Bölge Başkanımız Mervettin Tosunlu ve tüm Dernek Yönetim Kurulu üyelerine gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ederim. Daha önce de yine böyle güzellikleri yaparak, hem ekonomik durumu elverişli olmayan ailelerimiz ve hem de çocuklarımızı sevindiren Mervettin Bey, hepimizi duygulandırdı. Onlara tam anlamıyla karne hediyesi vermiş olduk. Çocukları sevindirmek öylesine güzel bir duygu ki, kelimelerle anlatılamaz. Onların gözlerindeki sevinç ve mutluluk, bizim için dünyalara bedel. Senelerden beri, hayırsever kişi ve kuruluların desteğiyle, bu tür yardımları gerçekleştiriyorum. Hayırlısıyla, ömrüm yettiğince sürdüreceğim inşallah’.




GÜÇSİYAD Başkanı Tosunlu ise, daha önce de Derman Baba Yılmaz Acu’nun da girişimleriyle böylesi çalışmalar yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:
‘Yaklaşık 400 kişilik hediye paketlerimizi, daha önce çocuklarımıza dağıtmıştık. Bugün de karne günü olması hasebiyle, Sur ve Bağlar İlçemizde ikamet eden, çocuklarımıza, aynı şekilde sürpriz yaparak, karne hediyesi verelim istedik. Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımıza, ne yapsak azdır. Yardım çalışmalarımıza, olanaklarımız ölçüsünde devam edeceğiz. Aldığımız hayır duaları, bizler için tarifi imkânsız bir zenginlik kaynağıdır’.


VATANDAŞLAR, ÇOK MEMNUN KALDILAR

Çocuklara hediye paketleri dağıtıldığını gören bazı vatandaşlar ise çok memnun olurken, duygularını şöyle dile getirdiler:
‘Allah; razı olsun, hayrı yapanlar ve bizlere ulaştıranlardan. Çocuklarımızın sevinci görülmeye değer, dünyalar onların oldu. Diyarbakır’da bu tür hayır hasenat çalışmalarının, herkese örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.