GENEL Haber Girişi : 14 Mart 2019 16:14

Meşhur Kahvaltıcı Kadri Usta Sur’da ve Diclekent’te hizmete devam ediyor.

Meşhur Kahvaltıcı Kadri Usta Sur’da ve Diclekent’te hizmete devam ediyor.
Hacı Fevzi Önalan’ın 1979 yılında Diyarbakır Sur ilçesi Gazi Caddesi Çifte Han Sokak’ta peynir, zeytin, tereyağı ve bal ile başladığı kahvaltı sofrası, bugün Hacı Fevzi Önalan’ın oğlu Kadri Önalan ile yoluna devam ediyor. Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesi’n
Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesi Gazi Caddesi üzerinde yer alan Hasanpaşa Hanı'nda ve Diyarbakır modern semti Diclekent’te  "Meşhur Kahvaltıcı Kadri Usta"da adeta 5 yıldızlı kahvaltı keyfi hizmeti veriliyor. 40 yıllık deneyimi ile konuklarına eşsiz bir kahvaltı keyfi yaşatan Kadri Önalan, namı değer "Kahvaltıcı Kadri Usta", ürünlerinin yüzde 90'ının A'dan Z'ye hepsinin kendi üretimleri olduğunu söyledi. Türkiye’nin çeşitli illerinden Diyarbakır'a gelen sanat, siyaset, iş dünyasının ünlü simaları yerli ve yabancı turistler, Kadri Usta'nın 20 çeşit kahvaltısını ve kavurmalı menemenini tatmandan kentten ayrılmıyor. 





Babadan kalma mesleği devam ettirdiğini belirten Kadri Önalan, "40 yıldır bu baba mesleğini yapmaktayız. Bizde öncelik müşteri memnuniyetidir. Müşterilerimiz memnun kaldıkları için her zaman bizleri tercih ediyorlar. Birde uzun yıllardır Hasanpaşa Hanı'ndayız, kent büyüdüğü için birde Diclekent’te şube açtık. Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin önemli uğrak yerlerindeyiz. Onlarca çalışanımızla insanlara burada güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Kahvaltıda ikram ettiğimiz çeşitlerin tümü bizim kendi üretimimizdir" dedi. 




Fakir fukaraya da kapılarını ardına kadar açan Kadri Önalan, kapısına gelen ihtiyaç sahibi vatandaşları da doyurmayı ihmal etmiyor. Bunun yanı sıra istihdama da katkı sunan ve merkez ve diğer şubelerinde 160 çalışanı bulunan Kadri Usta, "Kim ne derse desin bizler hizmet için, insanlık için varız. Bu kapı herkese açıktır, olanaklarımız doğrultusunda halkımıza olabildiğince yardımcı olmak, bir insanlık görevidir" diye konuştu.  



10 yıldır Kadri Usta’ya geldiklerini ve Diyarbakır’a her uğradıkları zaman Kadri Usta’ya uğramadan Ankara’ya dönmediklerini belirten müşterilerden Merkezi Ankarada bulunan Ofis Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Veysi Yılmaz ,





“Ben Ankarada’da yaşayan bir Diyarbakırlı olarak kentime, şehrime her geldiğimde muhakkak uğradığım mekanlar arasında Kadri Usta vardır. Buraya uğramadan Ankara’ya dönmem. Kaliteyi ararsan  kalite burada güler yüzlü müşterilere davranıyorlar hizmet mükemmel ve hijyene  temizliğe önem vermektedirler fiyatlar da cazip. Bizler yılların müşterisi olarak memnunuz sağolsunlar her zamanda gelip gidiyoruz. Bizlere böyle güleryüzlü hizmet sundukları için Kadri Önalan ve tüm personellerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
 







ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.