GENEL Haber Girişi : 16 Kasım 2019 17:14

MİL SAĞLIK-SEN, SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

MİL SAĞLIK-SEN, SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Başkanlığı, saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Başkanı Fatoş Gökalp, beraberinde İl Başkan Yardımcıları Ergin Duran, Onur Aslan ve bir grup Sendika üyesiyle beraber, Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu
MİL-SAĞLIK-SEN İl Başkanı Fatoş Gökalp, ziyaretin son derece verimli ve faydalı geçtiğini belirterek, şunları söyledi: ‘Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Deniz Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çetin Tayınlamak ile İdari ve Mali İşler Müdürü Hamit Yaşa'yı, iş yeri Silvan temsilcimiz Aziz Duruk ile beraber ziyaret ettik.


 
 
 Öncelikle, heyetimize gösterdikleri samimiyet ve ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde, oldukça kalabalık bir katılım ile Genel Kurulumuzu yaptık. Henüz yeni olmamıza rağmen, Sendikamıza gösterilen teveccüh bizleri fazlasıyla memnun ediyor. ‘Manevi, İlkeli, Liyakatli’ şiarıyla çıktığımız bu yolda, kırıp dökmeye değil, tam tersine gönülleri fethetmeye geliyoruz. Ülkemiz genelinde üye sayımızın sürekli olarak artış gösteriyor.

 Bugün itibariyle, Türkiye genelinde en fazla üyesi sayısı olarak Diyarbakır Temsilciliğimizin olması, bizim için gurur kaynağı olduğu kadar, aldığımız sorumluluğun, ne kadar önemli ve hassas olduğunun da bir göstergesi. Saha çalışmalarımıza, önümüzdeki günlerde daha fazla yer vererek, meslektaşlarımızın talep ve sorunlarını yerinde görebilme ve ortak aklı kullanarak, bu sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üreteceğiz’. 




‘HAK, HUKUK VE ADALET’ MÜCADELESİ VERECEĞİZ 
 
MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Başkan yardımcısı Ergin Duran ise şunları söyledi: ‘Hangi Semavi Din’e mensup olursa olsun, ırk, mezhep, bölge veya yöre ayrımı yapmaksızın, şeffaf, denetime açık, hesap verebilir bir sendikacılık hedefiyle yola çıkmış bulunuyoruz. Emeğin ve alın terine saygılı, devletimizin temel değerlerine, medeniyet coğrafyasına, tarihi ve Ahlaki değerlere sonuna kadar bağlı düsturumuzla çıktığımız bu kutlu yolculukta, İlçelerimizi karış karış gezerek, sorunların çözümü noktasında aktif rol oynayacağız’. Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Deniz Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çetin Tayınlamak ile İdari ve Mali İşler Müdürü Hamit Yaşa ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hedeflerinin vatandaşımıza en üst düzeyde sağlık hizmetleri sunabilmek olduğunu kaydettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.