GENEL Haber Girişi : 01 Aralık 2019 22:00

MİL-SEN YÖNETİMİNDEN, DİYARBAKIR’A ÇIKARMA

MİL-SEN YÖNETİMİNDEN, DİYARBAKIR’A ÇIKARMA
Bir süre önce ilk genel kongresini yapan ve güçlü bir yönetim oluşturarak, kolları sıvayan MİL-SEN Yönetimi, adeta Diyarbakır’a çıkarma yaptı. ‘Manevi, İlkeli ve Lilayatli Sendikacılık’ şiarıyla yola çıkan MİL-SEN Konfederasyonu Genel Başkanı Mücahit Çeli
MİL-SAĞLIK SEN, MİL-BAYINDIR-SEN ve MİL- EĞİTİM-SEN yöneticileriyle, Diyarbakır MİL BAYINDIR-SEN İl Başkanı Mehmet Şimşek, Diyarbakır MİL EĞİTİM-SEN İl Başkanı İbrahim Yorulmaz’ın yanı sıra, Bölgenin MİL SEN İl Başkanları, Yardımcıları ve üyeleri de toplantıya katıldılar.



‘HAK, HUKUK VE ADALET KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ’ MİL-SEN Konfederasyonu Genel Başkanı Mücahit Çelik, toplantıda şu görüşleri dile getirdi: Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Diyarı, Mukaddes Kent Diyarbakır’da bir araya gelmekten dolayı, tarifsiz bir mutluluk yaşıyoruz. Hak, Hukuk ve Adalet arayışını sonuna kadar devam ettirerek, özlemi duyulan sendikacılık şiarıyla, bütün paydaşlarımızla var gücümüzle gayret sarf edeceğiz. Gücün hukuku değil, hukukun gücüne inanan insanlarız.




MİL-SEN ailesi olarak, koşullar ne olursa olsun, Hak’tan yana olmayı, her ne pahasına olursa olsun, zalimin karşısında susmamayı şiar edindik. MİL-SEN adının, umut, güven ve liyakatin adı olması için, Azimle mücadele edeceğiz. Bizden olsun veya olmasın, bütün kamu çalışanların sesi olma çabasında olacağız. İsrafçı, har vurup harman savuran ve aidat toplayan klasik sendikacılıktan ziyade, üyelerinin sorunlarıyla hemhal olup çözümler üreten, bunları basınımız ve kamuoyu ile paylaşan, Hak arayan bir temel üzerine inşa edeceğiz.



 Paydaşlarımızdan aldığımız notları dosyalaştırıp, genel merkezimizde istişareler yaptıktan sonra, Ankara’da bakanlıklar düzeyinde konuyu ele alıp, çözümü noktasında takipçi olacağız. Ayrıca, ‘önce ben, sonra ben, hep ben’ zihniyetiyle değil,‘Biz’ kavramıyla konuları ele alacağız. Özellikle mağduriyet yaşamış, hakkı gasp edilmeye çalışılan, şiddete uğramış veya mobbinge maruz kalmış kamu çalışanlarımızın, haklarını arama noktasında sonuna kadar hareket edeceğiz. Allah; yar ve yardımcımız olsun’.



 SEMAVİ DİNLERİN BULUŞMA NOKTASINDA BULUŞTUK



 Daha sonra söz alan MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Başkanı Fatma Gökalp ise, şunları söyledi: ‘Semavi Dinler’in buluşma noktası Mukaddes Kent Diyarbakır’da, böylesi bir istişare toplantısı düzenlediğimiz için çok mutluyuz. MİL-SEN Genel Başkanımız sayın Mücahit Çelik, MİL DİYANET-SEN Genel Başkanımız sayın Celalettin Gül ve ‘Manevi, İlkeli, Liyakatli Sendikacılık’ şiarıyla yola çıkan bütün paydaşlarımızla faydalı istişareler yaptık. Kendilerine bu nazik ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı, İl Teşkilatımız adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.