GENEL Haber Girişi : 06 Haziran 2020 00:00

MİSİAD Başkanı Özmen’den Sağlık Müdürü Tekin’e nezaket ziyareti

MİSİAD Başkanı Özmen’den Sağlık Müdürü Tekin’e nezaket ziyareti
Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Diyarbakır İl Başkanı Fırat Özmen, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında Başkan Özmen ve Dr. Tekin korona virüs salgını ve tedbirlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. MİSİAD Diyarbakır İl Başkanı Fırat Özmen, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ile bir araya geldi.

 

Başkan Özmen, bu zorlu günlerde Diyarbakır’ın sağlıklı bir şehir haline gelmesi için gecesi gündüzüyle çalışan Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin’e taktire şayan çalışmaları nedeniyle plaket takdim etti.



Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özmen, “İlimizde korona virüs salgınıyla mücadele için yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak ve yapılan başarılı çalışmaları tebrik etmek üzere İl Sağlık Müdürümüz Dr. Cihan Tekin ile görüştük. Müdürümüz bizlerle önemli bilgiler paylaştı. Sayın Müdürümüze bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Dr. Tekin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özmen’e teşekkür etti.





 ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.