GENEL Haber Girişi : 27 Ekim 2019 00:19

MUCİZE ET LOKANTASI, DUALARLA AÇILDI

MUCİZE ET LOKANTASI, DUALARLA AÇILDI
Diyarbakır, son yıllarda büyük bir gelişme ve ilerleme kaydediyor. Bu gelişmeler kapsamında Diyarbakır’da hizmete açılan iş yerleri, hem istihdama katkı sağlarken, hem de kent ekonomisine katma değer katıyor.
Bugün hizmete giren ‘Mucize Et Lokantası’nın açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirilirken, Diyarbakır ve Bölgenin tanınmış simaları da açılışta buluştu. Gönderilen çelenk ve masa çelenkleriyle, işletme adeta çiçek bahçesine döndü.



Sektörün tanınmış ve duayen isimlerinden iş insanı Veysi Açıkgöz ve birbirinden tecrübeli kadrosunun el emeği göz nuruyla hazırladığı birbirinden güzel ürünler, Diyarbakır halkının beğenisine sunuldu.
 
Oldukça geniş ve bir o kadar da lezzetli ürün yelpazesiyle yemek kültürüne yeni bir soluk getiren Mucize Et Lokantası, daha ilk günden vatandaşların büyük beğenisiyle karşılaştı.



Açılış sonrası duygularını dile getiren yılların tecrübeli ismi Veysi Açıkgöz, ‘Kadirşinas Diyarbakır halkı, temizliğe ve hijyene son derece önem verir. Bizler de kurumsal bir firma olarak, bu konuda gereken hassasiyeti gösterip, son derece temiz bir ortamda,lezzetli ve sağlıklı yiyecek çeşitlerimizi,halkımızın beğenisine sunacağız.



 
Alo paket servisimizle,evlere ve iş yerlerine siparişlerimizi en hızlı şekilde ulaştıracağız.0 536 230 43 65 numaralı Alo paket telefonumuzdan vatandaşlarımız,diledikleri siparişi verebilirler.

Ailelere özel yerimiz mevcut var.Yedi gün yirmi dört açık olacak ve kesintisiz hizmet sunacağız.Vatandaşlarımıza sunduğumuz etlerimiz, meyve ve sebze çeşitlerimiz, günlük ve tazedir. Damak tadına önem verenler ve değişik bir lezzet arayan bütün Halkımızı,mutlaka menümüzden tatmaya davet ediyoruz.


 
Müşteri memnuniyetimiz,bizim çıkış noktamız.Günlük, temiz ve sağlıklı ürünlerimizle, yediden yetmişe her kese ve her keseye hitap eden ürünlerimizle iddialıyız.Fiyatlarımız gayet uygundur.’
 



OLDUKÇA ZENGİN BİR MENÜ
 
Mucize Et Lokantası, gerçekten adı gibi mucize bir menüye sahip.Herkese ve her keseye hitap eden zengin menüsünde adeta yok, yok.
Örneğin ‘paça ve mercimek çorba, ızgara çeşitleri,dolma, sarma,meftune,kuru fasulye,Diyarbakır’ın mahalli yemekleri olan pilav üstü,İskender,fırın ağzı,fırın güveç,döner,İskender, günlük taze ciğer, kuşbaşı, patlıcanlı,sade ve Adana kebap, kuşbaşı,tavuk şiş,kemikli kaburga,ciğer,sebzeli kebabı,pirzola, köfte, zengin menü çeşitlerinden bazıları.
 


İşletmeci Veysi Açıkgöz, ’Ayrıca lahmacun, pide, lahmacun, kuşbaşılı lahmacun, karışık pide lahmacun kaşarlı lahmacun, pirinç pilavı,meyhane pilavı, haşlama, nohut ve sulu yemekler ile, her gün taze ayran ve meşrubat çeşitlerimizi, kadirşinas Diyarbakır halkımızın beğenisine sunacağız. Günlük taze etlerimizle, damak zevkine hitap ederek, Diyarbakır İlimizin zengin mutfak kültürüne de yansıtmış olacağız.



Örneğin ızgar kebap çeşitlerimizi hazırlarken, kıymamızı çeşitli baharatlar ile tatlandırıp yoğuruyor, sonra şişlere geçiriyoruz. Et ve tavuk şiş ızgaramızı ise, ufak küp parçaları halinde kesilmiş olan kırmızı et veya tavuk etinin terbiye edip, şişlere geçiriyor ve ızgara üzerinde pişirip, servise hazır hale getiriyoruz.
Kuzu pirzola ızgara, dana pirzola ızgara, dana biftek ızgara. kuzu biftek ızgara, kaburga ızgara, kanat ızgara, tavuk biftek ızgara çeşitlerimiz, daha açılıştan itibaren oldukça beğeni topladı.



 
Kuzu eti ve döner için ise süt danası ve kuzu budu alıyoruz. Eti sağlam gövde şeklinde alıp poşetlere bırakarak, özel aracımızla kendimiz işletmeye getiriyoruz. Ustalarımızla birlikte etin tamamını mutfakta et bölümünde, her etin özelliğine ve her ustanın kendi alanına göre parçalar halinde hazırlıyoruz. Etin tüm getirme ve hazırlanma sürecinde hazır bulunuyoruz. İki katlı ve 900 metrekare genişlikteki işyerimizde 35 meslektaşımla beraber, yemek kültürümüze yeni bir bakışı katacağız.


 
Bunun yanı sıra, Diyarbakır halkının damak tadına göre değişik lezzetler hazırladık. Diyarbakır kebap mutfağının otantik bütün lezzetlerini, kendi tarzında ve üstün kaliteli hizmet standartlarında sunuyoruz. Kebaplarımız tamamen elde zırhla çekilerek yapılmakta. Böylelikle çok daha lezzetli kebap çeşitleri sunuyoruz.
Et ve sakatatlar ise, geçmişin lezzetleri ile bir ahenk içinde yoğrularak, eşsiz salata çeşitleri ile zengin menüler halinde misafirlerimize sunuyoruz. Zaten uzun yıllardır ciğer kebap, döner, ızgara çeşitlerimizle hizmet sunuyoruz.


 
Amacımız halkımıza kaliteli, lezzetli ve bir o kadar da hijyenik ortamda nefis tatlar sunabilmek. Malzemelerimiz son derece sağlıklı ve günlük’.
Merkez Sur İlçesi Kıbrıs Caddesi Dağkapı Otobüs durağı karşısı numara 29’da hizmete giren Mucize Et Lokantası, daha ilk günden oldukça beğenilen ve bir hayli müdavimi olan bir konuma ulaştı.
 
Hazırlanan ürünlerin son derece lezzetli, hijyenik ve damak tadına hitap ettiğini belirten vatandaşlar, Mucize Et Lokantası’nın hayırlı olması temennisinde bulundular.


 
AÇILIŞTA İZDİHAM YAŞANDI
 
Mucize Et Lokantası’nın açılışı da, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Açılışa katılan vatandaşlar,’Yeni açılan her işletme, insanlarımıza aş ve iş olanağı sağlarken, kentimiz ekonomisine ise katma değer katıyor. Ustalarımız ve bütün personellerin ellerine, yüreklerine sağlık. Böylesi bir tesisi Diyarbakır’a kazandıran herkese teşekkür ediyoruz.
Allah; işlerini rast getirsin. Ailelere özel yer olması, hijyene özen gösterilmesi, harika. Sunulan menüler de, birbirinden güzel ve bir o kadar zengin çeşit var. Tam damak tadına hitap ediyor’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
 
 
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.