GENEL Haber Girişi : 17 Şubat 2019 19:46

Muhammed Fatih Erbakan'dan Ensarioğlu Ailesine taziye ziyareti

Muhammed Fatih Erbakan'dan Ensarioğlu Ailesine taziye ziyareti
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Muhammed Fatih Erbakan Diyarbakır'ın kanaat önderlerinden bir olan ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Ensarioğlu ailesinin büyüğü Hacı Sait Ensarioğlu'nun ailesine taziye ziy
Diyarbakır'ın kanaat önderlerinden biri olan ve İstanbul da özel bir hastahane de 2 ay boyunda tedavi gören Eski bakanlardan M.Salim Ensarioğlu'nun ağabeyi, Diyarbakır eski millet vekili M.Galip Ensarioğlu ve Yeniden Refah Partisi kurucusu Cihan Ensarioğlu'nun babaları Hacı Sait Ensarioğlu hakkın rahmetine kavuştu. Hacı Sait Ensarioğlu'nun vefatı sonrası kurulan taziyeye binlerce sevenleri katılırken, siyasetten, iş dünyasına bir çok kişi taziyelerini dile getirdi.  

Hacı Sait ensarioğlu’nun vefatı nedeni ile , eski başbakanlardan Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu olan Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan'da taziye dilekleri için Diyarbakır’a gelerek Ensarioğlu Ailesini ziyaret etti.



  
CİHAN ENSARİOĞLUNDAN SICAK MİSAFİR PERVERLİK  


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın taziye ziyareti esnasında Fatiha ve dualar eşliğinde taziye devam ederken Cihan Ensarioğlu’nun Fatih Erbakan'ı bir an bile yalnız bırakmayarak üstün misafir perverliği gözlerden kaçmadı.  


Taziyelerine katılan tüm dost ve akrabalarına teşekkür eden Yeniden Refah Partisi kurucusu Cihan Ensarioğlu, "Bütün dost akrabalarımız bizleri bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar. Sağolsunlar ölmüşlerine rahmet olsun hepsine sonsuz teşekkür ederim. Ankara'dan gelen değerli Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan da bizlere başsağlığı için gelerek taziye dileklerinde bulundular. Allah kendilerinden razı olsun" dedi. 




Bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanları asla unutmayacaklarını dile getiren Ensarioğlu, "Muhterem rahmetli babamın hastalık sürecinde hastaneye gelip bizleri ziyaret eden, telefonla arayıp mesaj gönderen, cenaze ve taziyede bizleri bizzat gelerek gururlandıran, telefonla arayıp mesajlarını ileten tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ALLAH razı olsun hepinizden, sizleri asla unutmayacağım" diye konuştu.  
 

HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.