GENEL Haber Girişi : 02 Ekim 2022 20:58

MUHTAR ANNE’DEN, BİR ÖRNEK ETKİNLİK DAHA

MUHTAR ANNE’DEN, BİR ÖRNEK ETKİNLİK DAHA
D.BAKIR/ Diyarbakır’ın en büyük ilçesi konumunda olan Bağlar İlçesinin nüfusu en kalabalık mahallelerinden biri olan Muradiye mahallesi yöneten Muhtar Dilek Demir, örnek projelerine bir yenisini da ekledi.

Yaklaşık beş yüz kişiyle beraber, Sultan Şeyhmus türbesini ziyaret eden mahallenin kadın muhtarı Dilek Demir, ‘bu vesileyle, hem ebediyete intikal etmiş Din büyüklerimizi ziyaret ediyoruz, hem de mahalle halkı arasında, dayanışma ve kaynaşmanın tesisine katkı bulunuyoruz’ dedi.

Açıklamalarda bulunan Muradiye mahallesi muhtarı Dilek Demir, şunları söyledi: ‘Mahalle sakinlerimizle beraber, keyifli bir gün geçirdik. Bu ziyaretle, hem mahalle halkı arasında kaynaşma ve dayanışmayı gerçekleştirdik.


Ayrıca, hep beraber ibadet etmenin manevi hazzını yaşadık. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden otobüs temini yaptık. Bundan dolayı sayın valimiz, genel sekreterlerimiz ve otobüslerin kaptanlarına bütün emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Mahalleli gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikten dolayı çok mutlu. Bu organizasyon ile mahallelinin kaynaşmasını amaçladık. Her kes büyük bir keyif aldı bu pikniğimizden. Bir yandan piknik yapıp eğlendiler, bir yandan da ibadetlerini yerine getirdiler. Ziyaretimiz çok güzel olduğu kadar ve bol bol dualarla geçti’.

VATANDAŞLAR, BİR HAYLİ MUTLU

Öte yandan, Sultan Şeyhmus türbesini ziyarete katılan bütün vatandaşlar, mutluluklarını dile getirerek, muhtar Dilek Demir’e teşekkür ettiler.


Duygularını dile getiren mahalle sakinleri, şunları söylediler: ‘Gerçekten çok iyi düşünülmüş bir organizasyon. Muhtarım Dilek hanıma teşekkür ediyoruz. Hem piknik yapmış olduk, hem de, Dini vecibelerimizi gerçekleştirdik, manevi bir atmosferin doyumsuz hazzını yaşadık. Bol bol İbadet edip, Dualar ettik.


Bazılarımız ilk defa geliyoruz, bazılarımız ise daha önce gelmişler, fakat olanaksızlar nedeniyle, uzun senelerdir gelememişler. Muhtarımız Dilek Demir, bir anne duruşu sergiliyor. Mahalle halkına gösterdiği sevgi ve ilgi, hepimizi çok mutlu ediyor.

Cenab-ı Allah, bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı bulunan bütün kişi ve kurumlarımızdan razı olsun’.

HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.