GENEL Haber Girişi : 03 Kasım 2019 17:44

Murat Kocakaya’dan Diyarbakır’a Ziyaret

Murat Kocakaya’dan Diyarbakır’a Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya Diyarbakır’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kocakaya, Diyarbakır ziyareti sırasında TOHM ve Sporcu Eğitim Merkezi Antrenör ve Sporcularla değerlendirme toplantısı düzenledi.
Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya Diyarbakır’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında ilk olarak Diyarbakır’da faaliyet gösteren Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine geldi. TOHM’da Olimpik Milli güreşçiler ile bir araya gelerek sporcular ile sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne geçerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, TOHM Destek personelleri ve Antrenörlerin Hazır bulunduğu bir toplantıda Kocakaya’ya Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tanıtım videosu izlettirildi.



Genel Müdür yardımcısı Murat Kocakya’ya Diyarbakır TOHM Çalışmaları konulu brifing sunuldu. Burada yapılan toplantı akabinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir merkezde yapılan çalışmalar hakkında Kocakaya’yı bilgilendirdi. Program dahilinde incelemelerde de bulunan Kocakaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri TOHM ve Sporcu Eğitim Merkezi Antrenör ve sporcularla değerlendirme toplantısı düzenledi . Daha sonra Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya’nın Diyarbakır ziyareti tamamlandı.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.