GENEL Haber Girişi : 07 Şubat 2020 21:43

MÜSİAD’DAN, DEPREMZEDELERE YARDIM

MÜSİAD’DAN, DEPREMZEDELERE YARDIM
D.BAKIR- Kısa Adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Enez Çimen, Elazığ’da yaşanan üzücü deprem hadisesi sonrası, depremzedeleri ziyaret ederek, yaralarının sarılması noktasında, büyük gayret gösterdik
Açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Enez Çimen, şunları söyledi:
 
‘Elim deprem hadisesi sonrasında, MÜSİAD Genel Merkezimiz koordinasyonunda, MÜSİAD Yerel Üst Kurulu, Genç MÜSİAD ve MÜSİAD Kadın Şube Başkanlıklarımızın yanı sıra, Bölgemizdeki 12 vilayetimizin İl Başkanları, sayıları yüzü aşan üyemiz, on iki araçtan müteşekkil erzak konvoyumuzla deprem bölgesine intikal ettik.
 
Depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak, sorunlarıyla hemhal olmak için bölgede vatandaşlarımızla istişareler yaptık. Bunun yanı sıra, yaralı kardeşlerimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
 


Yüce Rabbim’den, deprem hadisesinde hayatlarını kaybeden depremzede kardeşlerimize rahmet ve mağfiret, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.
 
Ülkemizin oldukça geniş bir coğrafyasında hissedilen deprem hadisesinde kırk bir vatandaşımızı kaybettik. Ülke olarak yastayız. Bu acıyı anlatabilmek, kelimelere dökebilmek gerçekten mümkün değil. Önce Elazığ ve Malatya İllerimizin yaşadığı ve ülkemizin bir çok yerleşim birimlerinde depremler, hepimizi derin acılara boğdu.
 


Ardından ise, Van İlimizde yaşanan elim çığ facialarında, Askerlerimiz, güvenlik korucularımız, itfaiye görevlilerimiz, karayolları çalışanlarımız ve sivil vatandaşlarımız olmak üzere 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bunun yanı sıra, İstanbul Sabiha Gökçen havalimanında yaşanan uçak kazasında ise 3 vatandaşımız vefat etti.
 
Elim deprem hadisesi sonrası, MÜSİAD olarak, bir yandan yaşanan gelişmeleri an be an takip ederken, öte yandan yardımlarımızı organize bir şekilde araçlara yükleyip, oluşturduğumuz heyetle, deprem bölgemize ulaştırıp, aynı zamanda depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine taziyelerimizi ilettik.
 



Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, acılara ortak olup azaltmayı, sevinçlere ortak olup çoğaltmayı her daim gerçekleştirecek, birleştirici, bütünleştirici ve kucaklayıcı çalışmalarımızla, gönüllere girip, hayır duaları almaya gayret edeceğiz.
 
Kuşku yok ki, ülke olarak bir hayli zor bir dönemden geçmekteyiz. Kısa süre zarfında, önce deprem, sonra da çığ faciası ve İstanbul’da uçak kazası yaşadık.
 


MÜSİAD olarak ülkemizin yanı sıra, Avrupa ve Dünya genelinde kurulu bulunan teşkilatlarımızla, her daim kardeşlik hukuku çerçevesinde, birlik ve beraberlik duygularıyla, çalışmalarımıza devam edecektir.
 
Önümüzdeki süreçte de, hem Elazığ ve Malatya İllerimizdeki depremzede kardeşlerimizin durumunu, hem de Van İlimizde yaşanan çığ faciasını yakından takip ederek, üzerimize düşen bir görev olması halinde, harekete geçip, üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğimizi belirtmek isterim.
 


Bu minval üzere, deprem, çığ faciaları ve uçak kazasında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, Cenabı Allah’tan, rahmet, bütün yaralılarımıza acil şifalar ve halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’.
 
 
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.