GENEL Haber Girişi : 16 Eylül 2018 16:20

Mustafa Mekki Efem elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Mustafa Mekki Efem elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.
Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Efem, geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.
Ali Faysal Efem'in kardeşi, İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun yakın akrabası olan Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Efem, Diyarbakır'dan Ankara'ya giderken Aksaray mevkiinde geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Bugün sabah saatlerinde Diyarbakır'dan Ankara istikametine seyreden Mustafa Mekki Efem'in bir yakınının kullandığı araç, bilinmeyen bir nedenle kazaya karıştı. Kaza da Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Efem hayatını kaybetti. 




Mustafa Mekki Efem'in vefatı Diyarbakır başta olmak üzere tüm Türkiye'yi ve Genel Başkan Yardımcılığı yaptığı Milli Beka Hareketi'ni de yasa boğdu.  
Çevresinde yardımseverliğiyle tanınan ve fakir fukara dostu olarak bilinen Mustafa Mekki Efem yarın Diyarbakır'da bulunan Mardin Kapı Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek. Milli Beka Harekatı Genel Başkan Yardımcısı da olan Mustafa Mekki Efem için Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi'nde bulunan Abdulcelil Camii'nde erkekler için Beraat Camii'nde ise kadınlar için taziye kurulacaktır. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.