GENEL Haber Girişi : 27 Ekim 2020 17:25

Nasıranlı’dan Ömer Murat Delil’e hayırlı olsun ziyareti

Nasıranlı’dan Ömer Murat Delil’e hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Çınar İlçe Başkanlığı’na getirilen Ömer Murat Delil’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı Cevdet Nasıranlı’da AK Parti Çınar İlçe Başkanlığı’na atanan Ömer Murat Delil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ASKON Diyarbakır Şube Başkanı Cevdet Nasıranlı geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlayan AK Parti Çınar İlçe Başkanlığı’na atanan Ömer Murat Delil’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Türkiye’nin en genç ilçe başkanı olması hasebi ile ilk ziyaretimi kendisine gerçekleştirdim.


Başkan Ömer Murat Delil’in köklü bir aileden geldiğini ve Çınar için canla başla mücadele edeceğini belirten Başkan Nasıranlı, “AK Parti Diyarbakır’da köklü bir değişime girdi ve tüm ilçe başkanları yeniden belirlenmeye başladı. Bununla birlikte Çınar ilçemize ise Çınar’ın köklü ailelerinden Delil ailesinin bireyi olan Ömer Murat Delil kardeşime emanet edildi.




 Ömer Murat Delil beyefendi bu işi layıkıyla yerine getirebilecek bir isimdir. Kendisini hem tebrik etmek, hemde görevinde başarılar dilemek adına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Fikir alışverişinde bulunduk, kendisine bizi ağırladığı için teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ömer Murat Delil ise, “ASKON Diyarbakır Şube Müdürümüz Cevdet Nasıranlı beyefendinin ziyareti bizi çok mutlu etti. Bizler hizmet adamlarıyız ve bizler için makamlar gelip geçicidir.




Biz hizmet etmek adına bu makamlara gelmeyi istiyoruz. İnşallah el birliğiyle Çınar’ımızı layık olduğu konuma getireceğiz. Sayın Cevdet Nasıranlı başkanıma da bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.