GENEL Haber Girişi : 17 Ekim 2019 01:03

NCITY Outlet Alışveriş Merkezi’nde Marka İndirim Festivali başladı

NCITY Outlet Alışveriş Merkezi’nde Marka İndirim Festivali başladı
Alışverişi her zaman keyifli ve kazançlı hale getiren Diyarbakır’ın en iyi alışveriş merkezlerinden biri olan NCITY AVM, yepyeni bir İndirim Festivali’ne kapılarını ardına kadar açtı.
11 Ekim’de Bayramoğlu’nda bulunan NCITY AVM’de düzenlenen festival 26 Ekim tarihine kadar müşterilerinin ziyaretini bekliyor.
 
Kazançlı alışveriş adresi haline gelen ve Diyarbakırlıların uğrak mekanı olan NCITY Alışveriş Merkezi 11-26 Ekim tarihleri arasında düzenlediği “İndirim Festivali” ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Diyarbakırlılar NCITY AVM’nin düzenlediği festival ile keyifli ve kazançlı alışveriş keyfi yaşayacak.



FESTİVAL BELİRLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEK
 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan NCITY Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Necdet Sezgenç, “ Değerli iş ortaklarımız ve kiracılarımızın talepleri doğrultusunda yönetim kararı il11-26 Ekim tarihleri arasında düzenlediğimiz Marka İndirim Festivali halkımız tarafından da yoğun ilgi görüyor.



Alışveriş merkezimizdeki mağazalarımızın kaliteli marka ürünlerini maliyetinin altında fiyatlarla halkımızın beğenisine sunduğu bu festivalde halkımız, kadın, erkek, spor, abiye, çocuk giyim  üzerine buldukları bol çeşitlerden ve uygun fiyatlardan oldukça memnun gözüküyor.



Bir çok müşterimizin hergün geldiğine ve alışveriş yaptığına da şahit oluyoruz. Ekonomik sıkıntıların hat safhada olduğu bu günlerde kaliteli markalar ve cazip fiyatlarla insanımızın yüzünü güldürmüş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm mağazaların  katılımı ile esnafımızınıda yüzleri güldü. Festivalimiz belli aralıklarla devam edecektir. Değerli ziyaretçilerimizin bizi takip etmelerini rica ediyoruz” dedi.


 
KALİTELİ VE UCUZLUR BİR ARAYA GETİRİLDİ
 
Kaliteli ve ucuzluğun bir araya getirildiği festivalin düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını dile getiren müşterilerden Veysi Cengiz Elhansu, “Böylesi güzel bir alışveriş merkezinde kaliteli  ve alım gücü zayıf olan insanlarımıza bir festival düzenlenmesi bizleri çok mutlu etmiştir. İnşallah başka alışveriş merkezlerine bu örnek olur. Festivalde fiyatlar yarı yarıya inmiştir, çok sevindik inşallah her yıl bu festival yapılır. Bu örnek davranışlarından dolayı NCITY Alışveriş Merkezi Genel Müdürüne  ve festivale katılan destek veren tüm esnaflara sonsuz teşekkür ederiz” dedi.



 
“HEP MARKA KIYAFETLER VAR”
 
Festivalde hep marka kıyafetler gördüklerini dile getiren vatandaşlardan Şefika Cihan Kızılkan ise, “Festivale gelmeden önce mutlaka kalitesiz kıyafetlerin satıldığı düşüncesindeydim ancak festivali görünce satılan malzemelerin hepsinin marka ve kaliteli malzemeler olduğunu gördük.



Fiyatlar ise yarı yarıya inmiştir. İnanamadık, ihtiyacımıza binaen bir çok kıyafet aldık ve çok memnun kaldık. Böyle bir festivalin yapıldığından bir çok insanın haberi yok bende son anda farkettim ve duydum. Bende yakınlarıma söyleyeceğim gelip bu fırsatı kaçırmasınlar. Böylesi bir olanağı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler” diye konuştu.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.