GENEL Haber Girişi : 15 Temmuz 2020 22:07

NEFRET TOHUMLARI EKENLER, FIRTINA BİÇTİLER

NEFRET TOHUMLARI EKENLER, FIRTINA BİÇTİLER
Kanaat önderi avukat Muhammed Akar , ‘15 Temmuz, Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında duygu dolu ifadelere yer verdi.
Vatanımızın bütünlüğü, geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızın hür ve özgür bir ortamda yaşayabilmeleri için seve seve canlarından vazgeçen, milletimizin, özgürlüğüne pranga vurmak isteyenlere, demokratik bir ders verdiğine dikkati çeken Avukat Muhammed Akar, şöyle devam etti: 

‘Milletimiz, vatanına ve demokrasimize cansiperane bir şekilde sahip çıkarak, dünya tarihinde benzeri nadir rastlanacak bir kararlılık ve vakarla, yeni bir demokrasi destanı yazdı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesur çıkışları ve verdiği talimatlarıyla halkımız meydanlara inerek, tek nefes, tek yürek bir şekilde milli iradeye sahip çıktı. Karanlık tezgahlarda hazırlanan kirli oyunlar, bir kez daha bozularak, hüsrana uğratıldı. Halkımızın feraset, cesaret ve kararlılığıyla bu kirli girişim boşa çıkarıldı. Milletimizin dik duruşu ve kahraman kolluk güçlerimiz sayesinde bastırılan bu darbe teşebbüsü sonucunda, çoğunluğu sivil vatandaşımız olmak üzere 249 asker ve polisimiz şehit olurken, 2 bin 712 vatandaşımız ise yaralandı. Aziz milletimiz ferasetli ve dik duruşuyla, bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak, hainlere geçit vermedi. Milletimiz, bu ihanetin maşalarını asla unutmayacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladığımız bu anlamlı gün vesilesiyle, canı pahasına ülkesini hainlere teslim etmeyerek, aziz vatanımız, milletimiz, bayrağımız için seve seve hayatlarını feda eden bütün kahraman şehitlerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmet, gazilerimize bir ömür boyu sağlık ve huzur dolu günler niyaz ediyoruz’. HABER: YILMAZ ACU D.BAKIR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.