GENEL Haber Girişi : 21 Ocak 2019 14:02

Nihat Hatipoğlu sessizliğini bozdu

Nihat Hatipoğlu sessizliğini bozdu
Ekranların sevilen yüzü nihat hatipoğlun 'dan çarpıcı açıklamalar geldi başta Kendisini bu göreve atayanlara teşekkür ederken daha sonra kendisini haksız yere eleştirenlere kendisini zor duruma düşürmek için yalan yanlış paylaşımlarda bulunanlara ise bakı
 Reisi cumhur Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesine Rektörlüğü’ne atanan Hatipoğlu dikkat çeken izahlarda bulundu. İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, rektörlük görevine atanmasının hemen peşinden sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Hatipoğlu paylaşımlarına teşekkür ederek başlarken hemen peşinden yaptığı paylaşımlarda kendisini tenkit edenlere, bu göreve getirilmesine reaksiyon gösterenlere sert çıktı. 
 
İşte ATV ekranlarından canlı yayında sohbetler tertip eden, isimi belediye başkan adayları arasında geçen ve son olarak ise Erdoğan tarafından Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesine Rektörlüğü’ne atanan Nihat Hatipoğlu Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu: 
 
1-Rektör’lük görevine atanmamdan dolayı, memnuniyet ve tebriklerini ileten akademisyenlere, yurttaşlara ve izleyicilerime saygılarımı iletiyorum. Bu görevin halkın nazarında bu kadar büyük bir memnuniyet oluşturmuş olması beni filhakika onurlandırdı. Üniversitemiz ilmi. 
 
2- Faaliyetlerin, ufuk açıcı atılımların ve birleştirici dini hassasiyetlerin; çağımıza cevaplayacak tarzda irfan, akıl, yürek ve bilimle harmanlanacağı bir merkez olacaktır. Yüzyılın gerektirdiği bilimsel hamleleri bu ülkenin evlatları muvaffak olacaktır. Yeter ki güvenelim, fırsat verelim.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.