GENEL Haber Girişi : 28 Aralık 2022 20:56

NURHAK ENSARİOĞLU’NDAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

NURHAK ENSARİOĞLU’NDAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
D.BAKIR/ Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı ve Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Op. Dr. Bülent Öztürk 'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Nurhak Ensarioğlu, beraberinde bir heyetle, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde Başhekim olarak göreve başlayan Op. Dr. Bülent Öztürk 'ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Açıklamalarda bulunan Nurhak Ensarioğlu, ‘Sıcak ve samimi karşılama ve ağırlama için, Bülent Öztürk hocamıza teşekkür ediyoruz. Yeni vazifesinin ilimiz ve hastanemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Müşterek hedefimiz, şehrimizin Sağlık hizmetlerinin olabildiğince üst seviyeye çıkarılması ve Sağlık çalışanlarımızın sorunlarının asgariye indirilmesi.

Sendikalar, Sivil Toplum Kuruluşları, Üniversiteler, basın yayın kuruluşları ve SİAD’lar ile, bizler de zaman zaman bir araya gelerek, mevcut sorunların köklü çözümlere kavuşması noktasında, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz.


Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığı olarak, toplumun tüm kesimleriyle buluşmak, onların görüş ve önerilerinden yararlanmak, kentimiz ve ülkemiz yararına olacak her türlü fikir ve projeyi desteklemek, zaten bizim temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu hedefler doğrultusunda, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, güç ve gönül birlikteliği yapmaya devam edeceğiz.

Başta İl Sağlık Müdürlüğümüz, hastanelerimizin başhekimleri, hekimlerimiz ve genel itibarıyla, Sağlık camiamızın bütün bileşenleri olarak, aynı istikamet doğrultusunda çaba sarf etmeyi sürdüreceğiz’.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Öztürk ise, şunları söyledi:

‘Bu iş, bir bayrak yarışıdır. Bizden önceki hocalarımız, nasıl ki ellerinden gelen gayreti gösterdiler, bizler de aynı şekilde, tüm mesaimizi Sağlık hizmetlerinin en iyi noktaya taşınması hususunda, hep beraber emek harcayacağız. Bu nazik ziyaretinden dolayı,  

Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı ve Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı  Nurhak Ensarioğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Kendileriyle faydalı bir görüş alış verişinde bulunduk. Bundan sonra da, diyalog halinde olmaya devam edeceğiz. Bu kapı, devlet kapısıdır ve herkese açıktır. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi ve sağlığına kavuşması noktasında, hekimlerimiz ve tüm Sağlık ordumuzla, gece gündüz hizmet vermeye devam edeceğiz’

Ardından, Nurhak Ensarioğlu, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekim Op. Dr. Bülent Öztürk’e, Türk Bayrağı hediye etti. Fotoğraf çekiminin ardından, Op. Dr. Bülent Öztürk, konuklarını kapıya kadar uğurladı.

HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.