GENEL Haber Girişi : 24 Kasım 2019 01:30

‘ÖĞRETMENLERİMİZİ SAYGI VE HÜRMETLE ANIYORUZ’

‘ÖĞRETMENLERİMİZİ SAYGI VE HÜRMETLE ANIYORUZ’
D.BAKIR- GÜÇSİYAD Diyarbakır İl Başkanı Mervettin Tosunlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Kısa Adı GÜÇSİYAD olan Güçlü Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Diyarbakır İl Başkanı Mervettin Tosunlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiç bir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerindendir. Öğretmenlerimiz kalpleri insan sevgisi ile dolu, mesleğini en iyi şekilde yapma gayreti içinde, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için nesiller yetiştirmeyi amaç edinmiş fedakâr kişilerdir. Kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor; millî eğitime yaptıkları değerli hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Her zaman sevgi ve saygıyla andığımız değerli öğretmenlerimizin en büyük mutluluk ve onur kaynağı, yetiştirdikleri öğrencileridir. Hayatımızda başarılı olduğumuz her alanda öğretmenlerimizin emeği vardır. Ülkemizin geleceğini onlar kurmaktadır. Yeni nesillerin kıymetini en iyi bilen değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, ebediyete intikal etmiş olanları rahmet ve şükranla anar, emekli ve görevde olan tüm öğretmenlerimize; Cenab-ı Allah’tan; bir ömür boyunca başarılı, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler yaşamalarını niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.