GENEL Haber Girişi : 03 Aralık 2019 12:58

ONLARI SEVGİ VE ŞEFKATLE KUCAKLAYALIM

ONLARI SEVGİ VE ŞEFKATLE KUCAKLAYALIM
Alipaşa Kebap Salonu İşletmecisi İş adamı Şirvan Vural ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘Engelli kardeşlerimizi, sevgi ve şefkatle kucaklayarak, sorunlarının çözümü noktasında gayret gösterelim’ dedi.
Alipaşa Kebap Salonu İşletmecisi İş adamı Şirvan Vural, mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Azim ve sabırla, zaten bütün engellerin üstesinden gelen engelli kardeşlerimizi takdir ediyoruz. Onlara karşı saygı ve sevgi çerçevesinde hareket etmek, aslında bizatihi kendimize karşı göstereceğimiz sevgi ve saygı demektir. Bizim en büyük engelimizin cehalet olduğunu ve cehaletle topyekün mücadele etmemiz gerektiğini, daha ilkokul çağlarından, çocuklarımıza aşılamalıyız diye düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Yüce Rabbimiz’den; bütün engelli vatandaşlarımız ve ailelerine bir ömür boyu sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.