TÜRKİYE Haber Girişi : 24 Kasım 2020 07:20

‘ONLARIN FEDAKÂRLIKLARI TAKDİRE ŞAYANDIR

‘ONLARIN FEDAKÂRLIKLARI TAKDİRE ŞAYANDIR
D.BAKIR- Fitoterapi uzmanı Sinan Akbalık , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.



Mesajında, öğretmenlerimizin fedakarlıklarının ve sorumluluk anlayışlarının takdire şayan olduğunu dikkati çeken Fitoterapi uzmanı Sinan Akbalık  , şunları söyledi:


‘Aziz milletimiz, öğretmenlerimiz sayesinde geleceğe güven ve umutla bakmaktadır. Öğretmenler, genç neslin yetiştiricileri ve aynı zamanda aydınlık geleceğimizin, güçlü yarınlarımızın mimarlarıdırlar.


Öğretmenlerimizin özveri ve sevgi ile yetiştireceği yavrularımızın ileride uygarlık yarışında ülkemizi lider ülke yapacağından kuşkumuz yoktur.


Aydınlık geleceğimizin mimarı saygıdeğer öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, akılcılığı öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlerini benimsemiş bireyler olarak yetiştirmeleridir.


Ülkemizin uluslararası alanda, daha da güçlü bir şekilde temsil edilmesi hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Buda, geleceğimizin teminatı, göz bebeğimiz çocuklarımızın, nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür. Siz değerli öğretmenlerimizin görevlerini layıkıyla yerine getirmeye gayret ettiğinize yürekten inanıyorum. Ancak, öğretmenliğin ne kadar asil, bir o kadarda hassas bir meslek olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Eğitime verdiğiniz emek, adeta bir fidanın büyümesini beklemek gibi sabır ve o fidanı daha iyi yetiştirmek adına gayret ve özveri gerektirmektedir.


Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş bütün eğitimcilerimize; Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, vazifesini başarıyla icra eden bütün öğretmenlerimize de ömür boyu sağlık, mutluluk ve afiyetler niyaz ediyorum’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.