GENEL Haber Girişi : 18 Aralık 2018 21:24

Osmanlı Diriliş Halk Harekatı Diyarbakır'da büyüyor

Osmanlı Diriliş Halk Harekatı Diyarbakır'da büyüyor
Osmanlı Diriliş Halk Harekatı Diyarbakır İl Başkanı Haşim Sizer, harekatlarının Diyarbakır'da ses getirecek yeni oluşum içerisinde olduğunu belirterek, teşkilatlarının vizyon ve misyonunu anlattı.
Türkiye'de güçlü bir alt yapıya sahip olan Osmanlı Diriliş Halk Harekatı her geçen gün güçlenmeye ve üye sayılarını artırmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana yaptıkları başarılı organizasyonlarla adlarından sıkça söz ettiren Osmanlı Diriliş Halk Harekatı Diyarbakır'da da başarılı bir şekilde organiza oldu. Kısa bir zamanda çok yol kat eden Osmanlı Diriliş Halk Harekatı Diyarbakır İl Başkanlığı yeni yeni üyelere sahip oldu.


  
Teşkilatlarına her geçen gün yeni üyelerin katıldığına dikkat çeken Osmanlı Diriliş Halk Harekatı Diyarbakır İl Başkanı Haşim Sizer, "Teşkilatımıza bu gün yeni arkadaşlarımız katılım sağlandı. Derneğimizi ziyaret eden gönüldaşlarımız oldu. Yeni üyelerimiz bizleri ziyarete bulundular ve bizlerde kendilerine teşkilatımızın vizyonu ve misyonunu anlattık" dedi. 



Devletin gelişmesi ve kalkınması için Osmanlı Diriliş Halk Harekat'nın çaba gösterdiğini söyleyen Başkan Sizer, "Devletçilik siyasi devlet anlayışında ekonomik, sosyal, kültürel açıdan kalkınmanın temel faktörü destekliyoruz,Devletimizin gelişmesi ve kalkınması için çaba göstereceğiz. Ümmetçilik, ümmeti İslam toplumunun tamamını ifade eden kavram.



Ümmetçilikte kişilerin milliyetleri, farklı uluslardan olan İslam sancağı altında etnik kökeni ne olursa olsun ayırmak sızın Türk, Kürt, Zaza, Çerkez, Boşnak, Arap gibi dilleri farklı ama dinleri aynı olan bu topluluğu benimseyen bir anlayışın temsilcisiyiz. 




Gelecek olan gençlik ve yeni nesil in Avrupa ve batılılaşma hastalığından kurtarıp kendi özümüz olan ecdadın kültürünü,edebini,ahlakını, medeni yaşam felsefesinin kazandırmak. Gerçek İslam'ı ancak Osmanlı döneminde yaşandığı da bir gerçektir" diye konuştu. 



Kapılarının tüm Diyarbakır halkına ardına kadar açık olduğunun da altını çizen Başkan Sizer, "Dini, dili, ırkı ne olursa olsun kapımız her kese açıktır. Vatan bayrak sevgisi olan kim olursa olsun derneğimize bekliyoruz. Çok güzel insani projelerimizle geleceğiz. Allah'ın izni ile  düşenin dostu olacağız. Bizler huzur istiyoruz, insanlık önde gitsin, kardeşlik istiyoruz. Kur'an için,ezan için, bayrak için,devletimizin bekkası için, geleceğimiz için, bu kutlu dava için kurduğumuz teşkilatımıza tüm gönüldaşlarımızdan destek bekliyoruz" dedi. 

 
 



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.