GENEL Haber Girişi : 13 Mart 2020 08:17

ÖZEL ŞEHİR AKADEMİ’DEN, ENGELLİ ÖĞRENCİLERE JEST

ÖZEL ŞEHİR AKADEMİ’DEN, ENGELLİ ÖĞRENCİLERE JEST
Diyarbakır’ın yanı sıra, Bölgemizin saygın ve Öğretim kurumlarından Özel Şehir Akademi Kurs Merkezi, Eğitim-Öğretim hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Özel Şehir Akademi Kurs Merkezi Kurucusu Mikail Şehir, Özel Şehir Akademi Kurs Merkezi olarak, 2020-2021 eğitim öğretim yılında, üniversite hayali kuran engelli kardeşlerimizin yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi: ‘Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, engelli kardeşlerimizin her zaman destekçileri olduğumuzu göstermek adına, bir yıllık eğitim-öğretim giderlerini üstleneceğimizi bildirmekten onur duyarım.


Kuruluşumuzdan bu yana, her platformda dile getirdiğimiz gibi, ‘Engelli olmak demek, yaşamdan ve hayallerinden kopmak değildir’. Bu şiarla, engelsiz yaşam ve eğitimin, hayatın her alanında mümkün olduğunu gösterecek, Azimli ve gayretli kardeşlerimize yönelik olarak, önümüzdeki beş Eğitim-Öğretim dönemi boyunca, onlarca kardeşimize üniversite hayallerine ulaşmaları adına destek olduğumuz gibi, bundan sonraki süreçte de, devam edeceğiz. Özel Şehir Akademi Kurs Merkezi olarak, her şart ve koşulda, okumak ve eğitimini tamamlamak isteyen engelli kardeşlerimizin yanında olacak ve Eğitimin her aşamasında onlarla beraber gayret göstereceğiz.




Vicdanlarımız ve kalplerimiz engelli olmasın yeter. Bütün engelleri sevgi, saygı ve empati duygusuyla rahatlıkla aşabiliriz. Yeter ki, bizi biz yapan değerlerimizi, hayatımızın her alanında ve özellikle de Eğitimde göz ardı etmeyelim.Özel Şehir Akademi Kurs Merkezi olarak, Deneyimli Eğitmen kadromuz eşliğinde, öğrencilerimizi, tam donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlayıp, toplumsal sorunlara duyarlı, analitik düşünebilen, temel insani değerlerle yoğrulmuş, ülkemize faydalı bireyler yetiştirebilme noktasında, mesai kavramı gözetmeksizin çok yönlü olarak Eğitim-Öğretim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimizi Üniversite sınavlarına en iyi şekilde hazırlayabilmek için var gücümüzle çaba sarf ediyoruz. Bunun yanı sıra, liseden mezun olmuş öğrencilere de, üniversiteye hazırlık hizmetleri sunuyoruz.



 Eğitimde Bir Marka’ olma hedefiyle çıktığımız bu kutlu yolculukta,Özel Şehir Akademi Kurs Merkezi olarak, velilerimiz ve öğrencilerimizin yanısıra, Eğitim camiasına mensup eğitimcilerin de, ilgi odağı olmuş durumdayız. Azami 18 kişilik sınıflarda, branşının seçkin Eğitimci kadroları tarafından Eğitim gören öğrencilerimiz, ‘Bire Bir Eğitim Sistemiyle’, geleceğe en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Misyonumuz ve geleceğe güvenle bakan Vizyonumuzla çıktığımız bu kutlu yolculukta, yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımızı, en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için, var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Adanmışlık ruhuyla startını verdiğimiz bu Eğitim seferberliğimizde, çocuklarımıza her yönden değer katmak için gayret göstermeye devam edeceğiz’.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.