GENEL Haber Girişi : 31 Ocak 2022 22:22

ÖZER VE EROL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ÖZER VE EROL AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
D.BAKIR/ Diyarbakır’ın tanınan ve sevilen ailelerinden Özer ailesinin oğlu, Diyarbakır Seahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Nuri Özer ile Erol ailesinin kızı Ayşe, hayatlarını birleştirdiler.

Kaplan City park Salon Kardelen Düğün Salonunda yemekli olarak organize edilen ve bulaşıcı pandemi tedbirlerinin en üst seviyede alındığı, davetlilerin mesafeli oturduğu, düğün töreni ile dünya evine giren Mehmet Nuri Özer ve Ayşe Erol, evliliğe ilk adımlarını attılar.

MEVLİD-İ ŞERİF VE KUR’AN TİLAVETİ

Mevlid-i Şerif ile başlayan, Kuran-ı Kerim tilavetleri ve ardından, İlahilerin seslendirildiği törende, katılımcılar oldukça duygusal anlar yaşadılar.

Özer ve Erol aileleri, düğün boyunca tüm konuklarıyla ayrı ayrı ilgilenerek, örnek bir sev sahipliği sergilediler. Konuklarını kapıda karşılayan ve düğün bitiminde kapıya kadar uğurlayan Özer ve Erol aileleri, davetlilerden tam not aldılar. Yaklaşık beş yüz elli davetlinin katıldığı, salonun hınca hınç dolduğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren gecede, gönderilen çelenklerle düğün salonu adeta bir çiçek bahçesine döndü. İki ailenin sevenleri ve dostları, bu mutlu gecede genç çifti yalnız bırakmazken, düğüne katılamayanlar da tebrik mesajı göndererek, her iki aileyi ve hayatlarını birleştiren çifti tebrik ettiler.


Sanatçıların birbirinden güzel eserlerini icra ettiği düğün törenine, Ak parti MKYK Üyesi Doğu Anadolu Teşkilat Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, Saadet partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, Hür Dava partisi Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Ak parti Kulp İlçe Başkanı Feyzullah Şimşek, Saadet partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, Diyarbakır İl Müftü Yardımcısı Mahmut Yıldızbaş, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Kayhan, Toplumsal Mutabakat Derneği Başkanı Mahmut Şimşek, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Günay Kozan, Diyarbakır Çocuk Hastanesi başhekimi Dr. Semih Canpolat ve Selahattin Eyyubi devlet hastanesi eski başhekimi Dr. Sedat Özkul katıldı.

Ayrıca, Akçay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Akçay, Esnaf Hareketi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Diyarbakır İl Kurucu Başkanı Baran Aktay, Ak parti eski Bismil ilçe başkanı Mehmet Kızılkaya, Mardin Selahattin Eyyubi devlet hastanesi başhekimi Günay Kozan, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Mali İdare Müdürü Eşref Ensarioğlu, Birlik Haber-Sen Denetleme Kurulu Başkanı Sıdık Atlı, Mardin Artuklu Üniversitesi, Diyarbakır Dicle Üniversitesi’ne mensup Öğretim Görevlileri ile, muhtelif Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) başkan ve yöneticileri, Oda, Borsa ve Esnaf Birliklerinin temsilcileri, yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


Çiftin nikâh şahitliğini Ak parti MKYK üyesi Alaattin Parlak ile Hür Dava partisi Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Kayhan ve İl Müftü Yardımcısı Mahmut Yıldızbaş yaptılar. Nikâh kıyılmasının ardından şahitler, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediler.

Düğün boyunca Erol ailesiyle beraber örnek bir ev sahipliği sergileyen, davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen damadın abisi, Güneydoğu Güncel Gazetesi imtiyaz sahibi M.Zeki Özer, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Bu mutlu gecemize katılarak, sevincimize ortak olan tüm akrabalarımız, dostlarımız, sevdiklerimiz, STK Başkanlarına ve yöneticilerine, siyasi partilerin başkan ve yöneticilerine, Esnaf Birliklerimizin mensuplarına, kamu kurum ve kuruluşların yetkililerine, kanat önderlerimize, doktorlarımıza ve iş dünyamızın mensuplarına, çok teşekkür ediyoruz.

Allah, razı olsun hepsinden. Darısı bütün bekâr evlatlarımız ve kardeşlerimizin başlarına inşallah.

HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.