GENEL Haber Girişi : 30 Ocak 2021 13:26

Özgüler: Diyarbakır değişimle şahlanacak

Özgüler: Diyarbakır değişimle şahlanacak
Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkan Vekili Fikret Özgüler, Diyarbakır’ın Türkiye Değişim Partisi ile şahlanacağını belirterek seçimlerde iktidar olacaklarını söyledi.
Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkan Vekili Fikret Özgüler, partisi ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özgüler, yaptığı konuşmada hedeflerinin özgür, varlıklı bir Türkiye için iktidara ulaşmak olduğunu söyledi.




“HERKESE KAPIMIZ ARDINA KADAR AÇIKTIR”

7’den 70 herkese kapılarının ardına kadar açık olduğunu belirten Özgüler, “Dini, dili, ırkı, görüşürü ne olursa olsun asla ayrım yapmadan kapımız 7’den 70’e herkese ardına kadar açıktır. Bizler ülkemizin mutlu ve huzurlu yarınları için yola çıktık. Değişimi en güzel alanlarla eğitim, kültür, sanat, sağlık alanında uygulamak için yola çıktık.




Diyarbakır’da sevgili Türkiye Değişim Partisi Tarım ve Hayvancılık Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Zeynel Abidin Aktay ve İl Başkanımız Abdulhalik Kaya’nın önderliğinde en güzel hedeflere doğru yürüyeceğiz. Aktay ve Kaya başkanlarıma beni bu göreve layık gördüğü için sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.



“GENÇLER İÇİN İSTİHDAM PROJELERİ ÜRETİYORUZ”

Gençlerin istihdamı için projeler ürettiklerini, yoksulluğa karşı çareler aradıklarını, haksızlıklara karşı adalet olacaklarını da sözlerine ekleyen Özgüler, “Bizler Diyarbakır Türkiye Değişim Partisi İl Başkanlığı olarak yoksulluğa karşı varlık için,




çaresizliğe karşı umut için, öfkeye karşı sevgi için, haksızlıklara karşı adalet için, ekmek, aş, özgürlükler için mücadele edeceğiz.

Partimiz Türkiye Değişim Partisi, insanı odağına almış, halkının hizmetine kendini adamış bir anlayış ile yola çıkmıştır. Allah bizi bu yoldan ayırmasın” dedi.



MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE İÇİN YOLA ÇIKTIK

Türkiye Değişim Partisi olarak mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yola çıktıklarını da sözlerine ekleyen Özgüler, “Diyarbakır’da bir ilaç firmasında üst düzey yönetici olarak görev yapmaktayım.


Evliyim ve 2 çocuğum var. Güzel ülkemiz için siyasetle uğraşmamız gerektiğine inanarak Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’nda göreve başladım.



Parti olarak mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yola çıktı. Diyarbakırımızda tüm halkımızın sevgi potasında buluştuğu birlik ve beraberlik için üretime yönelik varlık ve bereketi destekleyeceğimiz tüm projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz.

Yılmadan bıkmadan çok çalışacağız. Türkiye Değişim Partisi, Diyarbakır’da ve tüm Türkiye’de iktidara gelene kadar mücadele edeceğiz” dedi.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.