GENEL Haber Girişi : 01 Temmuz 2021 21:39

Özmen’den Elmalı’da istismar edilen iki kardeş için tepki

Özmen’den Elmalı’da istismar edilen iki kardeş için tepki
Türkiye’nin gündemine oturan Elmalı davasıyla alakalı bir tepkide Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Fırat Özmen, ’den geldi.

 Antalya Elmalı’da gerçekleşen iki kardeşin istismar edilmesi olayı hakkında tepkisini dile getiren Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Fırat Özmen, “Böylesi bir vahşete sessiz kalamayız; bu çocukların çıkmayın sesi olacağız ” dedi.

 

Antalya’da 7 ve 10 yaşındaki kardeşlerin cinsel istismara uğradıkları iddiasıyla anne ve üvey baba tutuklanmıştı. 2 kardeşin istismarını çizimlerle anlattığı olay, Türkiye’nin gündemine oturdu. Bababanne, eski gelini ve kocası ile gelininin erkek arkadaşlarından şikayetçi oldu.

 

 Türkiye’nin gündemine oturan olaya büyük tepki gösteren   Başkan Fırat Özmen, “Bu yaşanan olay karşısında sessiz kalamayız. Adalet yerini bulana kadar susmayacağız.


İstismara uğrayan tüm çocuklarımız için haykırmak zorundayız. Bu çocuklara yani Elmalı davası ve öbür tüm istismara uğrayan çocuklarımız için hep beraber mücadele etmek zorundayız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.