GENEL Haber Girişi : 23 Kasım 2023 03:02

Özşanlı'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Özşanlı'dan  24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
D.BAKIR- Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi 17 ve 18. Dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda,ülkemizde görev yapan bütün öğretmenleri saygıyla andıklarını belirti.
İsmail Özşanlı, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Bizleri hayata hazırlayan, bilgisini, birikimini, kısacası bütün kazanımlarını bizim istifademize sunan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Kuşku yok ki, Eğitimci demek, en doğru şekilde çocukların hayatlarına yön veren, onları yönlendiren kişi demektir. Öğretmenlerimiz, sorumluluk duygusu içinde bitmek bilmeyen bir özveri ve sabır ile çocuklarımızı yetiştirirken, sevgi ve şefkatle onlara yaklaşarak her konuda en doğru şekilde hayatlarına yön veren eğitim neferleridir.
 
Değerli öğretmenlerimizden her zaman olduğu gibi, bundan sonra da beklentimiz, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza ve gençlerimize, sevgiyi, saygıyı aşılamaları, özgüven ve yaşama sevinci vermeleri, düşünmenin, diyalog yoluyla sorun çözmenin, bilgi üretmenin yalnızca insana özgü ayrıcalıklar olduğunu öğretmeleridir.
 
Bu vesileyle, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize, Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyor, görevlerini fedakârlıkla ifa eden bütün öğretmenlerimize de bir ömür boyu başarılı, sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.