GENEL Haber Girişi : 27 Mart 2021 21:58

Özşanlı’dan Berat Kandili Mesajı

Özşanlı’dan Berat Kandili Mesajı
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Eski Şube Başkanı İsmail Özşanlı,,bu gece idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında bir Berat Kandiline daha ulaşmanın mutluluğunu ve hazzını yaşadıklarını belirten İsmail Özşanlı , şunları söyledi: ‘Cenab-ı Rabbimiz’in rahmet, bereket ve mağfiretinin adeta bir sağnak gibi yağdığı, kutlu ve bir o kadar da özel olan Berat Kandilinin ülkemize, İslam Alemine ve tüm dünya insanlarına hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Dinimiz İslamiyet’te biz yaratılanların bilmesi mümkün olmayan hususları, yalnızca ve yalnızca Cenab-ı Allah’ın bilmesi ve bu hususu kayıtlara geçmesi Berat gecesinde olmaktadır. İşte bu mukaddes geceyi İbadetle geçirenlerin dualarını Cenab-ı Allah’ın kabul buyuracağı ve günahlarının af edileceği, pek çok Ayet-i Kerimeler ve Hadis-i Şeriflerde açıkça belirtilmiştir. Dolayısıyla bizim için manevi ganimetler değeri taşıyan Berat Kandili’ni en iyi şekilde değerlendirerek, halis bir kalp ile yüce Yaradanımız’a yönelmek suretiyle olabildiğince en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. 

Mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olan bu müstesna gecesinde, bağrında sayısız Cenab-ı Rabbimiz’in bizlere bahşettiği sayısız nimetler, lütuflar ve müjdeler barındırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük acılar yaşayan, türlü badireler atlatan başta İslam Alemi olmak üzere, bütün mazlumların gözyaşlarının dinmesi ve acıların sona ermesine vesile olması dileğiyle, kadirşinas hemşehrilerimin, saygıdeğer halkımızın ve bütün dünya Müslümanlarının mübarek Berat Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dileğiyle, saygı ve sevgilerimi sunarım.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.