GENEL Haber Girişi : 19 Aralık 2020 20:58

PAÇACI FAZIL USTA’DAN EVE TESLİM ALO PAKET HİZMETİ

PAÇACI FAZIL USTA’DAN EVE TESLİM ALO PAKET HİZMETİ
D.BAKIR- Diyarbakır’da, 1960 yılından bu yana, enfes tadı ve şifa deposu paçasıyla hizmet sunan Paçacı Fazıl usta, bu yıl başında da, lezzet üretmeye ve ulaştırmaya devam edecek.
Yiyenlerin hayran kaldığı ve ünü Türkiye sınırlarını aşan paçacı Fazıl usta, Lezzetli ve şifa deposu paça çeşitlerini, bu yıl başında da, son derece temiz ve hijyenik bir ortamda hazırlanan paket servisleriyle, vatandaşların evlerine ve iş yerlerine ulaştırmaya devam edecek. Sektörünün marka kuruluşu olmuş durumda olan paçacı Fazıl usta, Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçesindeki İşletmesinde hazırladığı, tadına doyumsuz paçası ve enfes yemek çeşitlerini, bir telefonla kapıya teslimat yapacak.


Diyarbakırlı vatandaşların yanı sıra, yerli ve yabancı turistler ve misafirlerin de sık sık konuk olduğu Diclekent Villaları Camisi karşısında hizmete açtığı mekânda, paçanın yanı sıra, her türlü damak tadına hitap eden nefis yemek çeşitlerini de sunan fazıl usta, deneyimli ve güler yüzlü personeliyle, lezzet üretmeye devam ediyor.



ALO PAKET SERVİSİ İLE, KAPIDA TESLİMAT HİZMETİ

Açıklamalarda bulunan paçacı fazıl usta, şunları söyledi: Yılbaşında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı dolayısıyla, müşterilerimizin mağduriyetini önlemek noktasında, ‘Alo paket servisimiz’ ile, bir telefonla, şifa deposu, lezzetli ürünlerimizi kapıya teslimat yapacağız. Vatandaşlarımızın, 412 257 10 06 numaralı telefonumuzdan verecekleri siparişleri, istedikleri adrese, personellerimiz ulaştırıyor. Bu şekilde, onlar aileleri ve misafirleriyle baş başa yeni yıla girerken, lezzetine doyum olmayan paça çeşitlerimizi de, bir telefonla kapıya teslimat yapıyoruz.



Aldığımız siparişlerimizi, özel muhafazalı kaplarımıza koyup gönderiyoruz. Paça çeşitlerimizle, hem damak zevkine hitap ediyor, hem de sağlıklı ürünler sunuyoruz. Paçanın, sağlık için şifalı antibiyotikler içerdiği, defalarca kez bilimsel olarak kanıtlandı. Paça çorbası ve kemik suyundan yaptığımız enfes kelle paça, vücudumuzu ayakta tutan kök hücre ve kolajen maddesi içerir. Kelle paça çorbası, oldukça sağlıklı bir besin. Antibiyotik etkisi var ve kanser başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geliyor.
Yılbaşı siparişlerinizi kapınıza kadar getiriyoruz...



Bunun dışında, yılbaşı için hindi siparişlerini de, yine kapıya teslim ediyoruz. Vatandaşlarımız, yeni yıla girerken, deneyimli personellerimizin hazırladığı, birbirinden güzel mezelerimizle beraber, hindi siparişlerini de, bir telefonla evlere ulaştırıyoruz. Herkese ve her keseye uygun zengin menü çeşitlerimizle, bu yılbaşında da, vatandaşlarımıza hizmet etmekten gurur duyarız’.


SAĞLIK, OLMAZSA OLMAZLARIMIZDAN

İşletmemizde bulaşıcı pandemiye karşı bütün Sağlık tedbirlerine azami ölçüde uymaktayız. Sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Her sabah bütün personellerimiz, işe başlamadan önce, uyulması gereken kurallara harfiyen uyuyor. Bizler, senelerden beridir yaptığımız gibi, lezzet ve şifa deposu leziz ürünlerimizi üretip, misafirlerimizin beğenisine sunmaya devam etmekteyiz.
Ayrıca, Diyarbakır mutfağının unutulmaya yüz tutmuş birbirinden güzel ve leziz yemeklerini de tesisimizde sununca, bir hayli olumlu geri dönüşler aldık. Geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sunduğumuz salonumuzda, birbirinden leziz çeşitlerimizi, son derece temiz, hijyenik ve güler yüzlü servisimizle ikram ediyoruz. Henüz enfes menümüzün tadına bakmayan vatandaşlarımızı, mutlaka tesislerimizde ağırlamak isteriz.



Kelle paça, pilav üstü tandır, kemikli pirzola, kavurma, ayvalı kavurma, kuzu kolu, Talas ve haşlama, kuru fasulye, fırın güveç, haşlama, tencere kebap, içli köfte, İzmir köfte, çorba, bamya, kaburga dolma, şırdan, kibe mumbar, bulgur pilavı, Karacadağ pirinci gibi, Diyarbakır’a has enfes çeşitlerimizi sunuyoruz. Deneyimli ustalarımızın hazırladığı zengin menümüzü, doyumsuz soslarımız, enfes salatalarımız ve birbirinden güzel mezelerimizi, güler yüzlü personelimiz sunmakta. Bu yılbaşında da, paça, kibe mumbar ve şırdan başta olmak üzere, tüm siparişleri, özel muhafazalı kutularımızda, vatandaşlarımızın adreslerine ulaştırıyoruz.
Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ve her kademede uyulacak kuralların yanı sıra, masa ve oturma düzenine dikkat ediyoruz.Tesisimizin girişlerinde el antiseptiği olacak ve misafirlerimiz, ellerini antiseptikle temizledikten sonra giriş yapıyorlar.

 


Maskesi olmayanlara biz temin ediyoruz. Servis yapılan masalar arası mesafe, her yönden 1,5 metre olacak şekilde düzenlendi. Her masada el antiseptiği veya kolonya var. Mümkün olduğunca, temassız ödeme alıyoruz, temaslı post cihazı kullanılması halinde, her kullanımdan sonra cihazın silinerek temizlik ve dezenfeksiyonunu yapmaktayız. ‘Müşteri’ değil, misafir anlayışıyla hizmet sunarak, kalitemizden taviz vermeden, lezzeti en temiz ve hijyenik bir şekilde sunmaya devam ediyoruz. Oto park sorununun olmadığı tesisimiz, günün her saatinde rahatlıkla toplu ulaşım araçlarıyla da gelinebilecek merkezi bir noktada. Harika iç dizaynı, ferah ortamı ve ailelere özel salonumuzla, oldukça ideal bir ortam hazırladık. Yaklaşık 850 kişiyi ağırlayacak, iki katlı, geniş mekânımızda konuklarımızı ağırlamaktan onur duyarız.
Ne yaparsan yap, ‘Aşk’ ile yap, şiarıyla çıktığımız bu hizmet yolculuğunda alnımızın akıyla bugünlere gelmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz’.


Yiyenlerin hayran kaldığı ve ünü Türkiye sınırlarını aşan paçacı Fazıl usta, yerli ve yabancı turistler ve misafirlerin de konuk olduğu mekânında, lezzet ve şifalı paça ile her türlü damak tadına hitap eden nefis yemek çeşitlerini de sunmaya devam ediyor’.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.