SİYASET Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

PARTİ KURAN HAMDÜSENA ACUN’A BÜYÜK DESTEK

PARTİ KURAN HAMDÜSENA ACUN’A BÜYÜK DESTEK
31 Mart 2019 seçimlerinde Diyarbakır Bağımsız Büyükşehir Belediye başkan adayı olmuş, siyasetçi, işadamı ve Diyarbakır sevdalısı Hamdüsena Acun’un, parti kurma düşüncesi, sevenleri ve geniş halk kitleleri tarafından sevinçle karşılandı.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek ilk kez bir ‘Kent partisi’ kuracak olan Hamdusena Acun’un bu girişimini kutlayan Diyarbakırlı vatandaşlar, memnuniyetlerini ifade ettiler. Birçok vatandaş, Hamdusena Acun’u hem dijital ortamda, hem de telefon ile arayarak tebrik ettiler ve ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundular.

 

TÜRKİYE SİYASETİNDE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Yaklaşık iki yıldır üzerinde çalıştığı Amid Diyarbekir, Diyarbakır Amed Sevdalıları Partisi (ADDAP) adlı bir siyasi parti kurduğunu ve Kent partisi olarak yola çıktıklarını belirten Acun, bu nedenle ülkemiz siyasetinde bir ilk olma özelliği taşıyan ADDAP’ın Kurucu Başkanı olarak, siyaset sahnesine, sorun değil, çözüm üretmek için girdiklerini kaydetti.

 

HEM KENTİMİZE, HEM KENTLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

 ADDAP Kurucu Genel Başkanı, iş adamı siyasetçi Hamdusena Acun, şunları söyledi: ‘Bugün itibarıyla, iki yıldır kurmak istediğim partinin ilk adımını atıyorum. Bu kentin sevdalısı olarak kimine deli, kimine veliyiz, bütün Semavi Dinlere, her dile, her ideolojiye eşit mesafede, ideolojik olmayan, kentimizin ve kentlimizin hemen yanındayız.

Birinci hedefimiz kültürel, ekonomik ve sosyal bir parti olup, bu kente ve kentliye bugüne kadar yapılan haksızlıkları giderip yenilerinin yapılmasını engellemektir. Bu çerçevede özetleyeceğimiz bazı başlıklarla çalışmalara başladık. Tamamı ile bu kente ve kentliye değer katacak, marka değerini yükseltecek çalışmalarla kendi dinamikleri ile ekonomik, sosyal, kültürel anlamda büyümeyi hedefliyoruz.

 İşsizlik sorununun kader olmadığını, geliştirilecek projelerle samimi ve içten çalışmalarla üreten bir kent olmamız hiçte zor değildir. Siyaset dilinin ötekileştiren, kutuplaştıran ve çatıştıran anlayışını red ederek, her düşünceye saygılı ve bu kentin yararına kente olan sevdamız ile herkesle muhabbet içinde sevgi ile kucaklaşmayı hedefliyoruz.

Başaramamak gibi bir kaygımız yok. Biliyorum ki çalışmalarımız ya bizi başarıya ulaştırac

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.