GENEL Haber Girişi : 25 Nisan 2019 00:15

Prof. Dr. Hatipoğlu’nun Diyarbakır’da söyleşide bulanacak olması heyecan yarattı

Prof. Dr. Hatipoğlu’nun Diyarbakır’da söyleşide bulanacak olması heyecan yarattı
Diyarbakırlı ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Ninova Park AVM'de Diyarbakırlı sevenleri ile söyleşide buluşacak. Diyarbakırlıların gönlünde taht kuran ve milyonlarca kişinin yakından takip ettiği ve çok sevdiği ilahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan, düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle Diyarbakırlıların buluşma noktası haline gelen Ninova Park AVM Ramazan ayı etkinliklerine start verdi. Ramazan etkinlikleri kapsamında Ninova Park AVM'de 26 Nisan Cuma günü saat 15.30'da geçtiğimiz aylarda Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu söyleyişi yapacak. 



Diyarbakırlıların gönlünde taht kuran ve milyonlarca kişinin yakından takip ettiği ve çok sevdiği ilahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu’nun Diyarbakır’da söyleşiye katılacak olması heyecan yarattı.  



Diyarbakırlılara müjdeyi veren Ninova Park AVM Genel Müdürü Salih Erdoğan, programa tüm vatandaşları davet ederken, Diyarbakırlı vatandaşlarda bu habere çok sevindi. Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Türkiye'nin gönlüne taht kurmuş bir ilim ve bilim insanı olduğunu belirten vatandaşlar bir gün değil bütün Ramazan ayı boyunca Prof.Dr. Hatipoğlu'nu Diyarbakır’da görmek istediklerini belirttiler. Prof.Dr. Hatipoğlu’nun Türkiye ve Diyarbakır için bir değer olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Sayın hocamız hem Diyarbakır, hemde Türkiye için büyük bir değerdir.



Diyarbakır’da bir söyleşiye katılıyor olması bizleri çok mutlu etti. Sayın Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu hocamız milyonlarca insanın sevgisini kazanan ve duasını alan  önemli bir değerdir. Kendisini seve seve izlemeye gideceğiz. Keşke bir gün değil bütün Ramazan ayı boyunca Diyarbakır’da kalsa bizlerde onu izlemeye gidebilsek" diye konuştular.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.