GENEL Haber Girişi : 21 Şubat 2023 13:12

Prof. Dr. Yusuf Yağmur depremin ilk anında görev başına koştu

Prof. Dr. Yusuf Yağmur depremin ilk anında görev başına koştu
Uzun yıllar Diyarbakır’da Genel Cerrahi Uzmanı olarak hizmet vermiş ve başhekimlik yapmış Prof. Dr. Yusuf Yağmur 6 Şubat 2023'te 9 saat arayla gerçekleşen, merkez üsleri sırasıyla Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesi ve Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi olan, 7,8
Gaziantep Liv Hospital Hastanesi’nde Genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Prof. Dr. Yusuf Yağmur, 11 ili etkileyen depremin yaşanmasının hemen ardından hiç vakit kaybetmeden görev yaptığı hastaneye giderek enkazdan çıkarılan yaralıları muayene etti.



CANLA BAŞLA MÜCADELE ETTİ

Yaşanan yıkıcı depremden yaklaşık 40 dakika sonra hastaneye giderek yaralılar için kahramanca mücadele eden Yağmur, “Depremin yıkıcı etkisini Gaziantep’te apartman dairesinde yaşadıktan sonra,  anne baba ve ailesinin güvende olduğunu gördükten ve ailesini arabanın içine yerleştirdikten sonra çalıştığı Liv Hospital Gaziantep hastanesine depremden yaklaşık yarım saat sonra intikal edip gelen yaralılara bakmaya başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.