GENEL Haber Girişi : 12 Temmuz 2019 14:05

Profesyonel Site Yönetiminin adresi ARNE Özel Güvenlik

Profesyonel Site Yönetiminin adresi ARNE Özel Güvenlik
Diyarbakır'da sitelere özel güvenlik, kapıcılık, temizlik işlerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren ARNE Özel Güvenlik Temizlik Ltd. Şti. yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduruyor.
Apartman ya da bina sakinlerinin Kat Mülkiyeti Kanunu'na yabancı olmaları, komşularıyla karşı karşıya gelmek istememeleri "tesis yönetimi" sektörüne talebi artırıyor. Diyarbakır'da porfesyonel  bir şekilde yaptığı sitelere özel güvenlik, kapıcılık, temizlik işleri ile Diyarbakırlıların yoğun talebiyle karşı karşıya. 



Kendileri için müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyetinin ön planda olduğunu dile getiren ARNE Özel Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Felat Güler, "İşimizi profesyonel ekibimiz ile güvenilir bir şekilde yapıyoruz. ARNE Özel Güvenlik Temizlik Ltd. Şti. olarak müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyetini ön planda tutarak sürekli gelişme çabasında içindeyiz. 



Çalışanlarımızca özümsenmiş ortak amaç doğrultusunda, insanları mutlu edecek hizmet üretmeyi amaçlıyoruz. Müşterilerimizin çıkarının kendi çıkarımız olduğu bilinciyle onlara artı değer kazandırıyoruz. 



Müşterilerimizin ihtiyaçlarını minimum maliyetle ancak, maksimum seviyede karşılayarak hizmet verdiğimiz kurumların kendi iş alanlarına yoğunlaşmalarını sağlıyoruz.



Çalışanlarımız sigortalı ve iş güvenliği sertifikasına sahiptir. Teknolojik gelişmeleri de eş zamanlı olarak kullanıyoruz. Bu sebeple evinizin zahmeti bize keyifi size kalsın" dedi. 





Arne Özel Güvenlik olarak yedi yirmidört Diyarbakır halkı için hazır olduklarının da belirten Güler, "Halkımız için özel güvenlik, kapıcılık hizmetleri, inşaat sonrası temizlik, banka okul hastane temizliği, ofis büro temizliği, dış cephe temizliği, kurumsal temizlik, ofis büro temizliği,




dış cephe temizliği, kurumsal temizlik, güvenlik hizmeti, ilaçlama hizmeti ve ev temizliği ile Diyarbakır halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. ARNE özel güvenlik kamera bariyer teknik servis için bizi arayın iletişim 0412 229 22 66" diye konuştu. 
 
 
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.