GENEL Haber Girişi : 26 Ocak 2023 20:02

RAHMET KAPILARI SONUNA KADAR AÇIK

RAHMET KAPILARI SONUNA KADAR AÇIK
D.BAKIR- Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, Rahmet, Merhamet ve Mağfiret Kapılarının sonuna kadar açıldığı, Mukaddes gün ve gecelere bir kez daha kavuşmuş ol
Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, yayınladığı kutlama mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili, müteakiben Şaban ve 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan, sinesinde Regaib, Berat, Miraç ve Kadir Gecesi’ni barındıran kutlu bir sürece, bir kez daha kavuşmuş bulunmaktayız. Kandiller, kalpleri birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını arttıran, son derece özel gecelerdir.

Müslümanlar olarak, Cenab-ı Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleri, paha biçilemez bir değer ve önem taşır.

İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyoruz. Regaip Kandili’nin bizlere sunduğu düşünme ve istişare fırsatını kullanarak, toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstereceğiz.

‘Ben’ değil, ‘Biz’ kavramıyla, yetimleri, öksüzleri, ihtiyaç sahiplerini, engellileri ve hastaları ziyaret edip, hayır dualarını alacağız. Ebediyete intikal etmiş medfunlarımızı ziyaret ederek, dualar ve rahmet dileklerimizle yad edeceğiz.

Bu minval üzere, tüm hemşerilerimin Regaip Kandili ve üç aylarını en kalbi duygularımla kutluyor, birlik ve beraberlik duyguları içinde daha nice kandillere kavuşmayı, başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere, bütün insanlığın barış ve huzur içinde bir hayata kavuşmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.