GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2022 09:38

RAHMET KAPILARININ SONUNA KADAR ARALANDIĞI SÜREÇTEYİZ

RAHMET KAPILARININ SONUNA KADAR ARALANDIĞI SÜREÇTEYİZ
D.BAKIR/ Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Hüseyin Diriarın, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni kutladı.
‘Birçok hikmet ve ihsanı sinesinde barındıran Ramazan ayının 27. Gecesi idrak ettiğimiz Kadir Gecesi’nin faziletlerinin anlatmakla bitirilemeyeceğine’ dikkati çeken Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Hüseyin Diriarın, kutlama mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Cenab-ı Allah’ın, ‘bin aydan daha hayırlıdır’ şeklinde buyurduğu, Mukaddes Kur’anı Kerim’in, kâinatı şereflendirdiği Kadir Gecesi’ne bir kez daha kavuşabilmek, hepimiz için büyük bir şeref ve onur vesilesidir.
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) faziletine inanarak ve sevabını da yalnızca, Cenab-ı Allah’tan umarak Kadir Gecesini güzel amellerle, dualar, niyazlar, ibadetlerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağını’ buyurmuştur.
Bin Aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin tüm dünyaya hayırlı olmasını diler, özellikle İslam Coğrafyasında yaşanan acıların sona ermesini ve yaklaşan Ramazan Bayramına, hepimizin sağlıklı, huzurlu ve mutlulukla ulaşmasını, yüce Allah’tan niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.