GÜNDEM Haber Girişi : 25 Şubat 2024 23:54

Saadet Partisi Eğil Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş: "Eğil'i Güzelleştirmenin Derdindeyiz"

Saadet Partisi Eğil Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş:
Saadet Partisi Eğil Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş, Eğil ilçesine yönelik hizmet odaklı yaklaşımını ve yerel seçimlerdeki adaylığını açıkladı ve Eğil'i her kesimin memnuniyetle karşılayacağı bir yer haline getirme sözü verdi.

Saadet Partisi Eğil Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş, Eğil ilçesine yönelik hizmet odaklı yaklaşımını ve yerel seçimlerdeki adaylığını açıkladı ve Eğil’i her kesimin memnuniyetle karşılayacağı bir yer haline getirme sözü verdi.

Saadet Partisi’nin Eğil Belediye Başkan Adayı Mehmet Karakaş, ilçenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla her kesime hitap edeceğiz. Karakaş, “Gidilmedik hane, dokunmadık kalp bırakmıyoruz. 7’den 70’e köyleri, esnafları, her kesimin ayaklarına gidiyoruz. Derdimiz hizmet; Eğil’e hizmet yapılmadı. Her gelen hizmet yaptığını söylüyor maalesef.
 



Hizmete susamış halkımızın duası ve Allah’ın izniyle geliyoruz. Tarihi hizmetlere imza atacağız. Eğil ilçemize hizmet benim için bir onurdur. Kapımız herkese açıktır” dedi. Ayrıca, mahalle muhtarları ve ilçenin ileri gelenleriyle bir araya geldiğini belirten Karakaş, doğup büyüdüğü ilçenin sakinlerine gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.
 

Mehmet Karakaş, muhtarların ve vatandaşların isteği doğrultusunda yerel seçimler için aday adayı olduğunu söyledi ve hizmet belediyeciliği anlayışını benimseyerek bu yola çıktığını ifade etti.

Karakaş, “Eğil ilçesinde, Asur Kalesi ile Peygamber Kabirlerini birbirine bağlayan, kentin tarihi ve kültürel öneme sahip mekânlarının turizme kazandırılması amacıyla yapılan çalışmalar çerçevesinde, yerli ve yabancı turistlerin daha rahat ziyaret edebilmelerini sağlamak için çaba göstereceğiz.

 

Makam sevdalısı olmayacağız, insanlık ve hizmet sevdalısı olacağız.” dedi.

Hedef ve projelerini anlatmak için halkla bir araya geldiğini belirten Mehmet Karakaş, herkesin adayı olacağının sözünü verdi. Son olarak, Karakaş, halktan kendisine gösterilen yoğun ilgi için herkese ayrı ayrı teşekkür etti.