GENEL Haber Girişi : 28 Ağustos 2019 19:33

Şarkıcı Rauf yeni şarkısı ‘Mum Gibi’ ile eritti

Şarkıcı Rauf yeni şarkısı ‘Mum Gibi’ ile eritti
Sosyal medyada son zamanlarda sıkça aranan isimler arasında yer alan Şarkıcı Rauf yaptığı 4. klibi olan ‘Mum Gibi’ ile kısa sürede yüzbinlerce kez izlenerek trend müzikler listesinde yerini almayı başardı.
Yazdığı şarkı sözleri ve yaptığı başarılı klipler ile sosyal medya platformlarında yüzbinlerce abonesi bulunan Şarkıcı Rauf kendi yazdığı ve bestelediği ‘Mum Gibi’ isimli şarkısı ile hayranlarıyla buluştu. Geçtiğimiz yıl ‘Yaz Geldi’ ve ‘Hevesim Kaçtı’ şarkılarına çektiği kliplerle ve son olarak birkaç ay önce ‘Hain’ şarkısıyla hayranlarının gönlünü fetheden Rauf bu kez ‘Mum Gibi’ şarkısı ile hayranlarını adeta mum gibi eritmeyi başardı. 



ŞARKILARI MİLYONLARCA KEZ İZLENMEYİ BAŞARDI 


‘Yaz geldi’, ‘Hevesim kaçtı’ ve ‘Hain’ şarkılarıyla çıkış yapan, şarkıları sosyal medyada milyonlarca kez izlenen ve daha sonrasından istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Rauf son olarak ‘Mum Gibi’ adını verdiği klibini geçtiğimiz gün müzik ve eğlence plaformu Youtube’da yayınladı. Sosyal medyada önemli bir takipçi sayısına sahip olan genç şarkıcının seslendirdiği ve klip çektiği ‘Mum Gibi’ şarkısı Youtube’da yayınlandığı gün trend videolar listesinde ilk sıralarda yerini aldı. Kısa bir sürede yüzbinlerce kez izlenme oranını elde eden kliptebaşarılı bir performans sergileyen Rauf hayranları tarafından beğeniyle karşılandı.  


“AHMET KAYA DENİNCE KUM GİBİ, RAUF DENİNCE MUM GİBİ”




Son zamanların Youtube’da en çok aranan ve dinlenen ismi olan ünlü şarkıcı Rauf  hayranlarına seslenerek, “Hepinize merhaba. Büyük uğraşlar sonucunda üzerinde çalıştığımız 4. Teklim “ Mum Gibi “ sizlerle. Umarım beğeneceğiniz bir proje olur çılgınlar gibi destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım, Ahmet Kaya denince akla “ Kum Gibi “ geliyorsa, Rauf denince “ Mum Gibi “ gelir.Herşey gönlümüzce olsun” dedi. 

İşte Rauf’un sevenlerini hayran bıraktığı o şarkının linki: 

https://www.youtube.com/watch?v=SXrmahsPbhk

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.