GENEL Haber Girişi : 08 Ağustos 2020 13:44

SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZI: ELBEYLER YAPI İNŞAAT

SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZI: ELBEYLER YAPI İNŞAAT
D.BAKIR- Her geçen gün gelişen ve büyüyen Diyarbakır’da, inşaat başta olmak üzere, birçok sektörde gelişme ve ilerlemeye yaşanıyor. Bu gelişmelere paralel olarak, inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından biri olarak dikkati çeken Elbeyler Yapı İnşaat, yılla
‘Ayrıcalıklı Yaşamın Yeni Adresi’ olarak, birbirinden güzel ve modern yaşam alanlarını hizmete sunan Elbeyler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Elbey, kurumsal yapı olarak hedefleri ve bugüne kadar gerçekleştirmiş oldukları projelerle ilgili olarak şunları söyledi: ‘Hizmete girdiğimiz ilk günden itibaren, yaptığımız tüm proje ve çalışmalarımızda hep daha iyiyi ve güzeli hedefleyerek bugünlere gelmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Ekip ruhuyla, dayanışma ve yardımlaşma bilinciyle, teknolojinin getirdiği tüm yenilikleri firmamız bünyesine kanalize ederek, halkımızın sektörel ihtiyaç ve taleplerini de göz önünde bulundurarak, projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.


‘Yarının Teknolojisini Bugün Gerçekleştirerek’, daha modern, kullanışlı, yeşil ve doğa ile iç içe mekanlar ve yaşam alanlarını, en kaliteli malzemelerini, sektörünün duayeni olmuş, yılların tecrübeli ve kalifiye çalışanlarımızla buluşturarak, geleceğin yapılarını şimdiden şekillendirip, insanlarımızın hizmetine sunmaktayız. Sık sık çalışanlarımızı, sektörde yaşanan gelişmeler konusunda bilgilendirip gerekli Eğitimleri sağlayarak, hep daha iyiyi ve güzeli hedeflemekteyiz. Elbey Ailesinin birer ferdi olarak gördüğümüz müşterilerimize, her zaman için sözünün eri ve güvenilir, çevreye duyarlı, teknolojik gelişmeleri takip edip bünyemize katan ve kurumsal olarak sürekli kendini geliştirip ilerlemeyi şiar edinmiş bir firma olarak, yeni yaşam alanları inşa etmeye devam ediyoruz.


Değişime ve gelişime açık, farklı konseptlerdeki, çağdaş ve modern kentsel dönüşüm projelerini gerçekleştirip, üretim, pazarlama, satış ve satış sonrası yaşanan tüm süreçlerde hep ‘Müşteri Memnuniyetini’ ilke edinen profesyonel hizmet anlayışımızla, çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Daima yenilikçi, girişimci ve tüm sektörlerde yaşanan gelişimleri takip eden kurumsal yapımızla, üretim kalitesini sürekli yükseltmekteyiz.
Ülkemizin yanı sıra, uluslar arası projelerde de sunduğumuz her proje ve hizmetin, bilimsel verilerle kanıtlanmış başarısı ve kalitesi, ilkeli ve prensipli hizmet anlayışımızın bir sonucu olarak, firmamızı sektörün öncü kuruluşu haline getirmiştir.




A’dan Z’ye tüm hizmet üretimlerinde, birbirini tamamlayan ekibimiz ve kendisini hep yenileyip geliştiren takım çalışması ve profesyonel hizmet anlayışımızla, hizmet yolculuğumuza devam etmekteyiz.


KURUMSAL OLARAK SÜREKLİ KENDİMİZİ YENİLİYORUZ

Yaşam alanlarımızı, müşterilerimizden gelen talepleri dikkate alarak, onlarla beraber tasarlayıp, huzur veren sıcacık yuvalar inşa ediyoruz.
Mimari yapısı, en kaliteli ve kullanışlı malzemeler ve profesyonel çalışanlarımızla, geleceğin ayrıcalıklı dünyasını sunuyoruz.
Çevreci ve doğaya önem veren, uzman kadromuz ile ürettiğimiz her projede, hep daha iyiyi hedefleyen hizmet anlayışımız ile, çizgi üstü projelere inşa ederek, geleceğin teknolojisini, tüm bileşenlerimizle, halkımızın beğenisine sunuyoruz.


Dinamik şirket yapımız, kısa sürede devasa projelere imza atarak, ihtiyaç ve beklentilere en doğru çözümleri hayata geçirmektedir.
Kalite Yönetim Sistemleri’nden taviz vermeden, emin adımlarla sektöründe ilerleyen firmamız, faaliyet alanları arasında bulunan ‘Toplu Konutlar ve fabrika inşaatlarımızın yanı sıra, Çevre Düzenleme işleri, Satış ve Kiralama ve kat karşılığı yaptığımız inşaatlarla, müşterilerimize çok yönlü ve hayata değer katacak seçenekler sunmaktadır.


Elbey Beşler City, Metro City, İsra Sitesi ve Dara Projelerimizden sonra, Elbeyplatinium Projemizi, saygıdeğer halkımızın hizmetine sunacak olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz.

Yaptığımız çalışmalar ve halen devam eden projelerimizle ilgili detaylı bilgi almak ve yerinde görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı, Merkez Kayapınar İlçemiz Peyas Mahallesi 601. Sokak Elbeyler Yapı F Blok Zemin Kat No: 3’de bulunan Şirket merkezimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz.



‘Yarının Teknolojisi İnşa Edilirken, bizzat yerinde görmek istiyorum’ diyen tüm vatandaşlarımızı, Elbeyplatinium’ Projemizi görmeye davet ediyoruz’.
Diyarbakır halkının çok iyi tanıdığı, senelerdir Diyarbakır’da yaptığı yatırımlarla birçok insana istihdam olanağı sağlamış, hayır severliğiyle bilinen Elbeyler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Elbey, şöyle devam etti: ‘Yarının Teknolojisini Üreten’ kurum olarak, hizmete girdiğimiz ilk günden bu yana, olabildiğince kaliteli, kullanışlı yaşam alanları üretmeyi şiar edindik. Daha modern, kullanışlı, yeşil ve doğa ile iç içe mekânlar ve yaşam alanlarını, en kaliteli malzemeler ile tasarlarken, hizmetlerimizin nitelikleri, gerekli kalite standartlarını sağlamaları, kurumsal olarak profesyonel hizmetleri sunarken iletişim teknolojilerini kullanmayı, sürekli gelişen teknolojiyi takip etmeyi de, hep ön planda tuttuk. Çocuklarımız için özel tasarladığımız oyun parkları ve oyun alanları ile, keyifli saatler geçirebilecekleri, onlara özel bir ortam hazırladık.


Araştırma ve geliştirme çalışmaları, bir kuruma ait marka değerini oluşturmakta oldukça önemlidir. Firma olarak, marka konumlandırma, pazarlama-satış ve teknoloji gibi kriterlerin, kurumsal bünyemize kazandırılmasında öncü kuruluş durumundayız. Markalaşmanın bir ürün ya da firmanın sektörde ki değerini yükseltebilmesi ve öngörülen şekilde konumlanmasını sağlayabilmesinin belirli koşullara ve kriterlere bağlı olduğu kararından yola çıkarak, kurumsal kültürümüzü ortaya koyan ürünlerimizin niteliklerini, her projede biraz daha geliştirdik ve geliştirmeye devam etmekteyiz.

Ayrıca, ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz müşterilerimiz ve genel anlamda halkımızdan gelen talep ve önerileri dikkate alarak, sürekli daha iyi ve kullanışlı mekânlar oluşturmanın haklı mutluluğunu yaşamaktayız.
Çalışmalarımızı yakından görmek, kurumsal işleyişimize tanık olmak ve bizlerle tanışmak isteyen tüm vatandaşlarımız, ‘0 (533) 762 45 00 veya 0 (533) 498 91 50’ numaralı telefonlarımızdan bize ulaşabileceği gibi, ‘[email protected]’ E-posta adresimize, hangi konuda bilgi almak istedikleri konusunda mesaj atarak, bizimle temasa geçebilirler. Bunun yanı sıra, ‘www.elbeyler.com’ kurumsal web sitemizden, bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve devam eden çalışmalarımızla ilgili daha detaylı bilgi edinebilirler’.




ALİ İHSAN ELBEY’İ TANIYALIM:

1978 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Ali İhsan Elbey, ilimiz genelinde birçok yatırımları olan, binlerce insana istihdam olanağı sağlamış, kentimizin ekonomisine katma değer sağlamış, tanınan ve saygın bir aileye mensup.
Aktif olarak 2005 yılından bu yana siyasetin içinde olan Elbey, kısa adı DİKENT olan ‘Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Ve Şehircilik Derneği, Diyarbakır Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Kitap okumayı ve seyahat etmeyi seven, sanatsal çalışmaları yakından takip eden Elbey’in, Gıda Toptancılığının yanı sıra, Müteahhitlik yapan Ali İhsan Elbey, Elbeyler İnşaat Yapı Sanayi Firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra etmekte.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.