GÜNDEM Haber Girişi : 27 Eylül 2023 17:38

Şen ve Altıntaş Ailesi’nin mutlu günü

Şen ve Altıntaş Ailesi’nin mutlu günü
Kütahya'da sevilen Şen ailesinden gelen haberimize göre, Elektrik Mühendisi Yavuz Kenan Şen ve Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hemşiresi Zeynep Altıntaş'ın muhteşem bir nişan töreni gerçekleşti.

Nişana, damadın akrabaları, gelinin akrabaları, mesai arkadaşları ve gelinin mesai arkadaşları da katıldılar. Genç çiftin nişan yüzüklerini ise gelinin Babası Denizli ilinin sevilen sayılan simalarından Levent  Makina Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Selçuk Altıntaş ve damadın babası Talat Şen birlikte taktı.



 Düzenlenen görkemli törenle Yavuz Kenan Şen ve Zeynep Altıntaş, evliliğe attıkları ilk adımları atmış oldular. Tören sırasında salona giren damat ve gelin, davetliler tarafından ayakta alkışlandılar.



Genç çift, halaylar çekildiği, oyunlar oynandığı ve dans edildiği eğlenceli bir nişan töreni geçirdi. Mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Damadı ve gelini, nişan töreninde arkadaşları da yalnız bırakmadılar. Türkü ve şarkılar eşliğinde gelen misafirler keyifli bir zaman geçirdiler. Törenin en özel anlarından biri, alkışlar eşliğinde nişan yüzüğünün takılmasıydı.

 

Baba Selçuk Altıntaş ve anne Benal Altıntaş, ortak bir açıklama yaparak büyük mutluluklarını dile getirdiler. Baba Altıntaş, "Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Biricik canım kızımın nişanını yaptık, çok şükür bu güzel günleri gördük.



Kızıma ve damadıma ömür boyu mutluluklar dilerim. Kütahya'nın sevilen simalarından, dünürümüz Sayın Talat Şen ve kıymetli eşi Hava Şen Hanımefendi'nin oğlu Yavuz Kenan Şen'e, kızımızı vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Böylesi güzel bir günde davet ettiğimiz akrabalarımıza ve yakınlarımıza çok teşekkür ederim. Darısı tüm bekar gençlerimizin başına. Allah mesut etsin, ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.


 

Nisan 2024 tarihinde düğünlerinin yapılacağını belirten çift, tüm sevenleri, dostları ve akrabalarıyla bu özel günlerini paylaşmayı beklediklerini dile getirdiler.

ÖZEL HABER.YILMAZ ACU