GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2024 23:08

Seven'den Anneler Günü Mesajı

Seven'den Anneler Günü Mesajı
D.BAKIR/ Doğa Koruma ve Milli Parklar il Şube Müdürü Erdal Seven , ‘Annelerin haklarının ödenemeyeceğine’ dikkati çekti.

Erdal Seven Açıklamasında ‘Bütün annelerimizin ellerinden saygıyla ve hürmetle öpüyor, hepsine bir ömür boyu çocuklarıyla beraber, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum’ diyen , şöyle devam etti:
‘Evlatları uğrunda hayatları boyunca fedakârlıktan kaçınmayan, onlara karşı sonsuz sevgi ve şefkat ile birlikte harmanladıkları derin bir vefa duygusu taşıyan kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü en derin saygılarımla kutluyorum. Zorluklarımızda yanımızda olup, bizlere destek, olan annelerimizin, Anneler Günü bir kez daha kutlu olsun.


Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkını, ödeyemeyiz. Anneye “öf” bile denmesini men eden Mukaddes Dinimiz İslam’ın mensupları olarak, hayatımız boyunca onların hayır dualarını alma gayreti içinde olmalıyız.


Annelerimiz aynı zamanda bizi bir arada tutandır, birlik ve beraberlik içinde yaşamak için, en çok gayret sarf edendir. Anne bir mekteptir. Bizi eğitendir, öğretendir, fedakârlığı gösterendir.
Onların hayır dualarından nasiplenebilmek, bizim için büyük nimet ve paha biçilemez manevi bir hazine değerindir.


Annelerimizin ne kadar kıymetli olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu vesileyle bir ömür boyu destekçimiz olan annelerimizin ellerinden öpüyorum.
Bu doğrultuda, annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum’.