GENEL Haber Girişi : 21 Ekim 2022 13:26

SEVEN:DÜNYADAKİ BÜTÜN GELİŞMELERİ ÖNÜMÜZE SERMEKTELER

SEVEN:DÜNYADAKİ BÜTÜN GELİŞMELERİ ÖNÜMÜZE SERMEKTELER
D.BAKIR- Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Erdal Seven , ‘’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Yazılı bir açıklama yaparak, ’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü,  en içten dilekleriyle kutladığını belirten  Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Erdal Seven , yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü, ilk özel gazete olan Tercüman-ı Ahval gazetesinin 21 Ekim 1860 tarihinde yayına başlamasına dayandırılarak bugün de kutlanmaktadır.

Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda vatandaşla dünya arasında köprü görevi görmektedir.

Ayrıca, görevi başında hayatlarını kaybeden basın çalışanlarımızla, ebediyete irtihal eden tüm basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.