GENEL Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 23:36

SEVGİ DOLU, NİCE BAYRAMLAR DİLEĞİYLE

SEVGİ DOLU, NİCE BAYRAMLAR DİLEĞİYLE
D.BAKIR- İleri Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.
Özcan İleri, ‘her daim bir arada, sevgi ve muhabbet dolu, huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğinde’ bulunduğu mesajında, şunları söyledi: 

‘Cenabı Allah; başta ülkemiz olarak üzere tüm İslam Âlemi’ne nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Mübarek Ramazan Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Hoş geldin, şerefler getirdin Mübarek Bayram. Bol bol dualar ederek, yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımız ve şifa bekleyen bütün hastalarımız için, Yüce Rabbim’e niyazlarda bulunalım. Yetim ve öksüzlerimizi, engelli kardeşlerimizi ziyaret edelim, onlara umut aşılayalım, bayramlarını kutlayalım. 

Büyüklerimizin hayır dualarını alalım. Küçüklerimizi, olanaklarımız dâhilinde onları sevindirelim. Arşı Ala’nın tek sahibi Yüce Rabbim’den sayısız güzelliklerle dolu, birlik, beraberlik ruhuyla, her zaman bir öncekinden daha güzel, mutlu ve geleceğe daha büyük umutlarla bakacağımız bir Bayram niyaz ediyorum. Kâbe’yi ziyaret edemedik, Vakit namazlarımız, Cuma Namazlarımız ve Teravih Namazlarımızda, hep beraber Camilerimizde secdeye varamadık. Kalabalık iftar sofraları kuramadık. 

Mübarek Kandil Gecelerimizde, Camilerimizde dolup taşan coşku selini yaşayamadık. Dünyayı sarsan bulaşıcı pandemi (KOVİD 19) dolayısıyla, hepimiz çok zorlu bir süreç ve aynı zamanda bir sınav yaşamaktayız. Her şeye kadir olan, Yüce Allah’tan; dualarımız ve niyazlarımızda dileyelim ki, bütün dünyayı sarsan, yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın yoğun bakımda tedavi gördüğü bulaşıcı salgın hastalıklardan tüm insanlık alemini kurtarsın ve bizleri, doğru yoldan ayırmasın! Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bütün insanlık âlemine sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.