GENEL Haber Girişi : 30 Aralık 2022 19:53

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİN YAYILMASI TEMENNİSİYLE

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİN YAYILMASI TEMENNİSİYLE
D.BAKIR/ ‘A İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri Yeni Yıl dolayısıyla, yayınladığı mesajında, duygu yüklü ifadelere yer verdi.
Özcan İleri, 2023 yılının, Türkiye ve insanlık için, huzur, başarı ve mutluluğun tesis edildiği, şiddetten ve kavgalardan uzak güzel günler getirmesi dileğinde bulundu.
‘Yeni yıl dolayısıyla, bir kez daha ifade etmek isterim ki, toplumun temelini oluşturan aile kurumuna, gereken önemi vermeliyiz’ diyen Şükran Yılmaz, kutlama mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Bütün insanlık âleminin büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günler, geride kalan bir yılın muhasebesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından önem taşımaktadır. Bu yıl, tıpkı 2022 yılında olduğu gibi, hepimizi derinden üzen hadiseler yaşadık. Bu bakımdan, bir hayli zor bir yılı daha geride bırakıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün vatandaşlarımızın, yeni yılını en samimi duygu ve dileklerimle kutlar, yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının, ülkemiz ve bütün insanlık âlemi için, sağlık, mutluluk huzur ve hoşgörünün sağlandığı, güzel günler getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.